Noul Einstein e roman! A primit burse de 70.000 de dolari pe an

Noul Einstein e roman! A primit burse de 70.000 de dolari pe an 4 3
4 stele

21328 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Noul Einstein e roman! A primit burse de 70.000 de dolari pe an
Cum ar fi ca Universitati de prestigiu precum Harvard sau Columbia sa se lupte sa te aiba student? I s-a intamplat unui elev din Constanta, caruia i s-au oferit burse de 70.000 de dolari pe an doar sa vina sa invete la scolile cu pricina din Statele Unite, arata Business Magazin.
 
Costin Dobrin a aplicat la cinci universitati prestigioase din strainatate si a fost acceptat la toate.  „M-am simtit bine vazandu-le interesul si cuvintele frumoase pe care le-au folosit in raspunsurile lor. Am primit oferte foarte bune atat de la Columbia, cat si de la Harvard”, a spus elevul la Colegiul National Mircea cel Batran.
 
La ambele universitati, Costin a fost acceptat cu bursa: 70.000 de dolari pe an. In plus, la Universitatea Columbia, elevul din Constanta a primit o distinctie exceptionala, care ii aduce in plus 10.000 de dolari.
 
„Am aflat ca am fost numit Science Research Fellow. Aceasta este o titulatura pe care o primesc in fiecare an numai 10 studenti, cei mai buni pe stiinta, cel mai important fiind ca universitatea imi va finanta cercetarea pe timp de vara”, a spus Costin Dobrin.
 
Costin George Dobrin, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Mircea cel Batran", a obtinut anul trecut medalia de aur la Olimpiada Internationala de Geografie.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!