Nu pierde cele mai noi burse in strainatate!

0 stele

853 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  6 apr 2012

Nu pierde cele mai noi burse in strainatate!

Interesat de studii in strainatate? Anul universitar 2012-2013 te poate prinde departe de casa! Iata cele mai noi burse de studiu disponibile pe Studentie.ro!

 

Bursa doctorala Universitatea Tehnica din Danemarca, Departamentul Inginerie Fotonica

Adresata tinerilor interesati sa ocupe o pozitie de doctorand, bursa oferita de Universitatea Tehnica din Danemarca, Departamentul de Inginerie Fotonica, se acorda pe o perioada de 3 ani. Informatii suplimentare gasesti in PhD position in Nonlinear IR Sensing and Imaging.

 

Bursa doctorala Biochimie, Universitatea Lund, Suedia

O bursa doctorala este oferita si de Universitatea Lund din Suedia, in domeniul Biochimiei. Pentru a putea aplica, este important sa detii o diploma de masterat in biochimie sau intr-un domeniu inrudit. Afla mai multe detalii despre bursa in Doctoral grant in biochemistry.

 

Bursa doctorala, Queensland Facility for Advanced Bioinformatics, Australia

O bursa la antipozi ti se pare tentanta? Afla ca poti studia bioinformatica in Queensland, in cadrul QFAB. Este esential sa detii o diploma de masterat si sa ai cunostinte solide de statistica si informatica. Informatii suplimentare gasesti in One PhD Scholarship in Applied Statistics or Bioinformatics available.

 

Autor: D.S.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!