Oportunitati de studiu in Marea Britanie, la targul educational Education UK

0 stele

749 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 19 nov 2014

Oportunitati de studiu in Marea Britanie, la targul educational Education UK

Peste 25 de universitati si scoli britanice de prestigiu isi prezinta oferta educationala la Bucuresti sambata, 22 noiembrie, in cadrul celei de-a doua editii a targului educational Education UK organizat de British Council in parteneriat cu LSRS (Liga Studentilor Romani in Strainatate).

Evenimentul, singurul de acest tip din Romania, se va desfasura la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti, intre orele 10:00 - 19:00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Inscrierile se pot face accesand http://goo.gl/w6htzu. In urma inscrierii online participi automat la o tombola cu premii si, in plus, te poti inscrie la competitia foto la care poti castiga 2 bilete de avion dus-intors la Londra.

La Education UK ai ocazia sa afli, direct de la sursa, informatii despre programele de studiu oferite de universitatile si scolile britanice, procedura de aplicatie, tabere de vara, finantarea studiilor, cazare si burse disponibile.

Reprezentantii universitatilor si scolilor britanice vor sustine o serie de seminarii pe teme diverse: cum sa completezi corect aplicatia online si cum sa redactezi motivatia personala pentru a-ti mari sansele de admitere la studii in UK, avantajele de a studia dreptul in Marea Britanie, varietatea specializarilor in materie de arta si design disponibile in UK, la toate nivelurile de calificare (licenta, masterat, doctorat) si multe altele.
Pentru a afla ce seminarii si prezentari vor avea loc, acceseaza programul targului Education UK.

Totodata, in cadrul targului va fi prezent standul British Council unde vei afla detalii despre testul IELTS de limba engleza solicitat la admiterea in universitatile britanice.

Printre expozantii prezenti la Education UK se numara 7 universitati plasate in prima treime a University League Table 2015 (University of East Anglia, University of Birmingham, University of Kent, The University of Nottingham, Cardiff University, University of Manchester si University of Essex), iar printre scoli se remarca Regent College si The Duke of York's Royal Military School.

La Education UK va participa si UCAS, organizatia britanica responsabila cu managementul aplicatiilor pentru universitatile si colegiile din Marea Britanie. Aceasta va sustine o prezentare in cadrul careia iti va explica intreg procesul de inscriere la studii in Marea Britanie.

Education UK este singurul targ educational din Romania dedicat exclusiv scolilor si universitatilor britanice care doresc sa isi prezinte ofertele de studiu studentilor romani.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!