Pariuri sportive: Control emotional si Disciplina

Pariuri sportive: Control emotional si Disciplina 5 1
5 stele

561 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Pariuri sportive: Control emotional si Disciplina

Pentru mulți pariori sportivi sau pentru cei care joacă jocuri de noroc, în general, jocurile de noroc sunt atrăgătoare datorită momentelor palpitante pe care le oferă.

Nu este nimic greșit să te bucuri de fiecare emoție din timpul unui joc de noroc. Dar este mult mai bine ca parior să poți stăpâni emoțiile de fiecare dată când faci pariuri sportive online la case de pariuri online.

Pariurile de succes implică luarea de decizii raționale. Dacă nu veți face acest lucru, veți descoperi că este foarte dificil de pariat la diverse case de pariuri dacă nu vă puteți controla emoțiile.

Ceea ce diferențiază pariorii de succes de pariorii pierdanți, nu este doar capacitatea acestora de a analiza toți factorii care pot afecta rezultatul evenimentelor sportive, ci și capacitatea lor de a fi disciplinați și de a-și controla emoțiile. Acestea sunt lucrurile cărora pariorul mediu nu le acordă prea multă atenție deși ele sunt extrem de importante.

Iată 2 dintre emoțiile care vă pot împiedica să luați decizii bune atunci când faceți pariuri online:

1. Nerăbdarea

Un lucru important în ceea ce privește pariurile este să știi când să pariezi. Site-urile de pariuri online vă dau posibilitatea să plasați foarte ușor un pariu și vă oferă multe piețe de pariuri, astfel încât este foarte ușor să faceți multe pariuri. Cu o strategie adecvată, puteți plasa multe pariuri de succes. Dar în general este mult mai bine să fiți selectivi și să pariați doar atunci când există un motiv foarte bun pentru a face acest lucru.

Acest lucru ar putea părea destul de simplu de făcut, dar mulți pariori sunt nerăbdători. Dorința de a plasa un pariu, chiar dacă nu există nici un motiv real de a face acest lucru, poate fi copleșitoare. Acest lucru poate duce la plasarea unor pariuri speculative care nu sunt gândite în mod corespunzător și aceasta nu este tocmai o bună rețetă pentru succes.

A avea de a face cu nerăbdarea poate fi o provocare. Este foarte ușor să spunem că trebuie să fiți răbdători, dar nu e chiar atât de ușor. Cele mai bune sfaturi pe care le putem oferi sunt doar pentru a vă asigura că pariați din motive corecte. Înainte de a plasa un pariu, întrebați-vă de ce îl plasați. Dacă nu puteți oferi un răspuns solid, probabil că nu este un pariu pe care ar trebui să-l plasați.

2. Disperare și lăcomie

Cei mai mulți pariori sportivi, dacă nu toți, vor avea la un moment dat o performanță foarte slabă, iar mulți vor avea rezultate bune. Perioadele constante de pierdere pot fi foarte dăunătoare din punct de vedere emoțional, din motive evidente, însă și perioadele constante de câștiguri pot fi la fel de rele.

O lungă serie de pierderi poate duce cu ușurință la disperare. Disperarea, la rândul său, poate duce la pariuri cu mize din ce în ce mai mari, în încercarea de a recupera aceste pierderi. Încercarea de recuperare a pierderilor este unul dintre păcatele fundamentale ale pariorilor și ar trebui evitate cu orice preț. Puteți fi foarte tentați să încercați să recuperați banii pierduți. Această încercare însă se finalizează aproape întotdeauna dezastruos. Pierderile vor fi și mai mari.

O lungă serie de victorii, pe de altă parte, poate duce la lăcomie. Când câștigi ai impresia că nu faci nimic greșit, iar nevoia de a încerca să câștigi mai mult poate fi copleșitoare. La fel ca disperarea, lăcomia poate duce, de asemenea, la pariuri cu mize mai mari. Motivul este diferit, dar trebuie evitat. Câștigurile nu sunt niciodată infinite, iar ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să oferiți toate câștigurile caselor de pariuri.

Controlul emoțiilor în oricare dintre aceste circumstanțe se reduce în mare măsură la disciplină.

Importanța Disciplinei

Disciplina puternică vă va ajuta să vă ocupați de toate problemele potențiale pe care nerăbdarea, disperarea și lăcomia le pot provoca. Pentru început, va trebui să fiți disciplinați dacă vreți să aveți un un bun control asupra bugetului. O bună gestionare a banilor vă va ajuta să faceți față oricărei temeri legată de eventuale pierderi și să rezistați oricărei tentații apărute din cauza disperării și lăcomiei.

Pentru a vă controla emoțiile chiar și atunci când lucrurile nu merg bine, trebuie să fiți disciplinați, și să acceptați că abordarea dvs. poate să nu fie la fel de bună pe cât credeți. De asemenea, veți avea nevoie de disciplină pentru a vă împiedica să pariați pe evenimente pe care ar trebui să le evitați cu adevărat din cauza implicării emoționale. Acest lucru vă va ajuta să aveți răbdare și să vă asigurați că nu pariați pur și simplu de dragul de a paria.

Cu siguranță nu este ușor să fiți disciplinați și să vă controlați emoțiile atunci când pariați. Există, în fond, bani reali în joc. Este ceva la care ar trebui să vă gândiți îndelung, pentru că, dacă veți reuși să vă stăpâniți emoțiile, veți fi pe drumul spre succes.

De asemenea, ar trebui să vă informați temeinic, pentru a fi cât mai stăpâni pe voi. Așadar, intrați pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro, fiindcă aici veți găsi ponturi pariuri, informații despre case de pariuri și pariuri, despre cote etc.

În plus, dacă vă place să jucați și păcănele online, pe biletu-zilei.com, veți găsi cazinouri online legale. Succes!

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau