Pariurile sportive in era digitala

0 stele

1415 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 18 feb 2016

Pariurile sportive in era digitala

De multi ani, evidenta pariurilor sportive la agentiile de specialitate se tine in mod electronic. Cu toate acestea, la orice casa de pariuri offline este necesara interventia unui operator uman care proceseaza si valideaza biletul de joc cu selectia de evenimente sportive alese de jucator, alaturi de pronosticurile pe care va miza. In momentul in care un bilet este castigator, de asemenea este necesara prezentarea acestuia in agentie, pentru incasarea banilor (pe sistemul clasic de loterie - evident, castigurile mari sunt transmise ulterior, prin transfer bancar). In orice caz, sistemul nu este deloc simplu si implica consumarea de timp. In plus, nu este deloc bun la capitolul siguranta: ca jucator, trebuie mereu sa ai mereu bani cash la tine, ceea ce nu este deloc comod si te poate pune in pericol.

Din fericire, mai nou exista alternativa pariurilor sportive online. In era digitala, pariurile s-au mutat pe internet, acolo unde tu - jucatorul - esti operatorul care proceseaza fiecare "miscare" pe care o doresti. Poti chiar sa alegi pariuri live si te bucuri de cote foarte bune, atat timp cat joci spre exemplu la Unibet - agentie de top la nivel european si chiar global, daca ne gandim la faptul ca are licenta chiar si in Australia. Unibet este licentiata acum si in Romania, deci orice jucatori roman poate paria online pe unibet.ro 100% legal, in deplina siguranta.

Vrei sa pariezi online? La Unibet primesti chiar si bonus de bun venit, care te ajuta chiar si in conditiile in care primul pariu efectuat nu va fi unul de succes. In plus, ai posibilitatea de a folosi aplicatia de smartphone / tableta, pentru a paria chiar si cand esti in miscare - eventual in metrou, autobuz, tramvai, tren etc. De ce sa te plictisesti cand poti sa te distrezi si chiar sa folosesti timpul in mod util, fara a mai fi necesar sa mergi la o agentie fizica unde sa-ti plasezi pariul pe competitiile de interes. Nu uita ca urmeaza anul acesta Euro 2016, deci o multime de oportunitati pentru cei pasionati de pariuri fotbal.

Jocurile de noroc trebuie mereu abordate in mod echilibrat. Cei de la Unibet pun accent mereu pe acest lucru. "Jocul Responsabil este foarte important pentru noi – intelegem foarte bine riscurile, de aceea suntem un membru fondator al Asociatiei Jocurilor de Noroc Europene & Pariuri si un pion principal al EU Responsible Gaming Day in parlamentul UE", se precizeaza pe website-ul agentiei de pariuri online. Astfel, Unibet a dezvoltat chiar si un sistem inovator de siguranta a jucatorului cu depistare Precoce (PS-EDS), care analizeaza comportamentul individual al clientilor pentru a asigura ca acestia raman mereu in control si pentru a detecta cat mai devreme posibile comportamente problema. Te poti simti astfel mai in siguranta - din toate punctele de vedere.

De ce pariuri online si nu offline? Exista o multime de motive. Ai mereu acces, oricand doresti, la un numar impresionant de evenimente sportive pe care poti paria. In plus, nu mai ai grija managementului banilor - faci plati si retrageri chiar si direct cu cardul tau bancar. Poti urmari usor toate tranzactiile, stii mereu cat ai pierdut si cat ai castigat. Pariurile sportive reprezinta o forma de divertisment, dar si o sansa de castig. Aceste jocuri de noroc sunt dedicate exclusiv adultilor, deci limita minima de varsta pentru a face un cont online in Romania este de 18 ani.
 

Sursa foto: click.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ONLINE  PARIURI  AGENTII  sportive 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!