Pasionat de tarile nordice? Aplica pentru cele mai noi burse de studiu

0 stele

964 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 12 aug 2015

Pasionat de tarile nordice? Aplica pentru cele mai noi burse de studiu

Universitatea din Oulu, Finlanda, si Universitatea din Eindhovem, Olanda, au pregatit noi burse de studiu pentru candidatii straini. Bursele sunt din domenii precum inginerie, business si IT si sunt deschise chiar in aceasta perioada.

Experienta studiilor in strainatate arata foarte bine intr-un CV in fata angajatorului. Daca nu ai avut pana acum oportunitatea de a efectua studiile integral in alta tara, este momentul sa aplici la o bursa pentru continuarea studiilor. Daca ai absolvit deja masterul si vrei sa faci un doctorat, bursele urmatoare sunt pentru tine:

ADMITERE SEPTEMBRIE 2015: Unde mai sunt locuri libere la buget in cea de-a doua sesiune de admitere


Doctorat in contabilitate, economie, management sau marketing

Este un program disponibil la Universitatea din Oulu, Finlanda, pentru o perioada de 3 ani. Candidatii vor fi selectati in functie de studiile si experienta relevanta in domeniu de pana acum, urmand sa fie invitati la un interviu.

Detalii despre cum sa aplici pentru Oulu Business School Doctoral Programme (OBS-DP), Finland, aici>>

3 motive destepte sa locuiesti cu parintii dupa facultate


Doctorat in electronica, ingineria informatiei sau software

Program Infotech Oulu este disponibil tot in cadrul Universitatii din Oulu, Finlanda, pentru o perioada de 4 ani: 3 ani de studiu si 1 an de cercetare. Scopul principal al programul este crearea unui mediu de dezvoltare a unor grupuri de cercetare la nivel mondial pe baza cercetarilor avansate pe termen lung si colaborarile internationale actuale.

Detalii despre cum sa aplici pentru Infotech Oulu Doctoral Programme (Infotech-DP), Finland, aici>>

Doctorat in securitatea sistemelor de transporturi

Universitatea Tehnologica din Eindhoven, una dintre cele mai bune universitati tehnice din Europa, invita candidatii interesati sa participe la programul de doctorat Privacy and Security in Intelligent Transport System. Programul de cercetare este caracterizat printr-un mix intre excelentele academice si impactul puternic asupra realitatii, obtinut prin stransa colaborare cu industriile high-tech.

Detalii despre cum sa aplici pentru PhD on Privacy and Security in Intelligent Transport System, Netherlands, aici>>

Doctorat in Visual Analytics for Healthcare Workflows

Tot in cadrul Universitatii Tehnologice din Eindhoven, este disponibil si un program de doctorat in domeniul Visual Analytics for Healthcare Workflows. Pasionatii de IT, cu abilitati analitice si creativitate, motivati, cu bune capacitati de comunicare si fluenta in limba engleza sunt invitati sa participe la selectie.

Detalii despre cum sa aplici pentru PhD on Visual Analytics for Healthcare Workflows, Netherlands, aici>>

Tu pentru ce program vrei sa aplici?

Andreea Catan
Foto: expatica.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!