PAUL GILBERT @ BECKER BRAU LIVE MUSIC CLUB

0 stele

1402 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

PAUL GILBERT @ BECKER BRAU LIVE MUSIC CLUB
Paul Gilbert, chitaristul american ce a cantat in trupe precum Mr Big si Racer X, va canta la Bucuresti, pe 17 octombrie, la Becker Brau Live Music Club.
Biletele pentru concertul ce va incepe la ora 20:00 vor costa 70 de lei .
In deschidere va canta trupa Asha si invitatul special Christian Becker.
Nascut in data de 6 Noiembrie 1966 in Illinois, Paul Gilbert este un chitarist american exceptional, cunoscut atat pentru cariera sa solo, cat si ca membru fondator al trupelor Racer X si Mr. Big.
Gilbert este un impatimit al chitarii inca de la varsta de 6 ani, cariera sa muzicala debutand in momentul in care a fost remarcat de Guitar Player Magazine, impreuna cu un alt instrumentist legendar,  Yngwie Malmsteen.
Prima trupa importanta a lui Paul Gilbert a fost Racer X, infiintata in Los Angeles. Alaturi de Racer X, Paul Gilbert a primit recunoasterea internationala ca fiind unul dintre cei mai rapizi chitaristi din lume, datorita unor piese incredibil de elaborate din punct de vedere tehnic, ca Frenzy, Scarified, Y.R.O. si Scit Scat Wah.
Alaturi de Billy Sheehan, Gilbert a fost membru fondator al trupei Mr. Big, o trupa cu un succes enorm pe plan mondial, care a devenit faimoasa in 1991, cu albumul Lean Into It, si balada To Be With You. Piesa a urcat in scurt timp pe prima pozitie a topurilor internationale, ocupand locul intai pentru mai multe saptamani chiar si in faimosul clasament Billboard Hot 100.
De asemenea, printre realizarile artistului se numara si tuneul G3 din 2007, alaturi de legendarii Joe Satriani si John Petrucci.
Noul album semnat Paul Gilbert, intitulat Silence Followed By A Deafening Roar a fost lansat in Japonia in data de 23 ianuarie 2008 si in Europa in data de 31 martie 2008, beneficiind de cronici extrem de favorabile din partea presei de specialitate.
Va asteptam vineri, 17/10, la Becker Brau Live Music Club.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PAUL  CLUB  LIVE  MUSIC  GILBERT  BECKER  BRAU 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!