Pe unde ne petrecem weekendul de Ziua Europei?

0 stele

553 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Pe unde ne petrecem weekendul de Ziua Europei?

Pentru ca „mirosul” de vara se simte din ce in ce mai bine pe-afara, si numarul evenimentelor menite sa ne scoata din casa creste exponential. Asadar, weekendul acesta, cand sarbatorim printre altele si Ziua Europei,  nu ne plangem ca nu avem unde iesi din camera de camin, caci sunt evenimente numai unul si unul... cu duiumul. Facem un scurt rezumat al acestora in randurile de mai jos:

 

1. Evenimente de Ziua Europei la metrou

Vineri, 8 mai, intre orele 10.00 – 19.00, la metroul bucurestean sunt organizate evenimente in preambulul zilei de 9 Mai. Asadar, merita sa faci o plimbare cu metroul pe traseul: Eroilor, Izvor, Piata Universitatii (pasaj), Piata Unirii (tronsoanele 1 si 2), Piata Romana, Piata Victoriei (tronsoanele 1 si 2), Grozavesti, Stefan cel Mare, Crangasi, Gara de Nord, Timpuri Noi, Aviatorilor si Pipera. Aceste statii vor fi decorate cu insemnele statelor UE si vor gazdui evenimente precum: recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de dansuri traditionale sau de muzica mixata de DJ.
 

2. East European Comic Con 2015

Intre 8 si 10 mai, Romexpo Bucuresti gazduieste evenimentul East European Comic Con care va aduce mai aproape de serialele, filmele, benzile desenate si jocurilor voastre video preferate. Va veti intalni aici cu actori internationali si celebritati din mediul online, veti participa la concursui de gaming, veti putea testa cele mai noi aparitii in materie de jocuri video si multe altele. Abonamentul pentru toate cele trei zile costa in aceasta perioada 79 de lei.
 

3. Concert Antonia, Alex Velea si Voltaj

La Oradea e mare concert, mare cu ocazia referendumului. Vineri, 8 mai, in parcarea Lotus Center din Oradea, toata lumea canta, rade si danseaza cu Voltaj, Antonia si Alex Velea. Mai canta si altii, dar ei sunt „fruncea”. Vino fara emotii, caci evenimentul e organizat de primarie, deci nu va costa nimic!
 

4. 911 Party in The Barrel

Vineri si sambata, The Barrel din Centrul Vechi te scapa de stresul acumulat timp de o saptamana si suna la 911 (pe stil american). Chiar daca salvarea nu credem ca va ajunge, vei beneficia la fata locului de primul ajutor oferit de asistentele sexy care, cel mai probabil vor fi dotate, pe langa costumatiile sexy si cu seringi si stetoscoape. Ce zici? Vii sa ne jucam de-a doctorul?
 

5. Muzica de fanfara de Ziua Europei

Daca sunt printre voi fani ai muzicii de fanfara, atunci nu ar trebui sa ignorati concertele sustinute in ziua de 9 Mai de fanfarele din Romania, Scotia, Italia, Ungaria si Franta in diverse zone din capitala: parcurile Cismigiu si Herastrau sau Piata Universitatii.
 

6. Concert Antonia la Beraria H

Sambata 9 mai, de la ora 22.00, Antonia canta in Beraria H cu chef de viata. Alaturi de ea veti vedea si trupa Joy Band care v-ati prins ce asigura nu? Bucuria!!! Pretul biletelor este de 20 de lei, dar ar fi bine sa va faceti o rezervare din timp.
 

7. City Forest la Casa Universitarilor

Sambata si duminica, pe 9 si 10 mai, padurea se muta in mijlocul orasului timp de doua zile. Daca vrei sa te relaxezi in mijlocul naturii, sa stai pe o paturica si sa te bucuri de animatia din jur, aici ti-e locul. Vei gasi la fata locului targ hand-made, mancare, concerte, proiectii video, expozitii, workshopuri si alte chestii care sa va tina ocupati in mod util si placut.
 

8. Concert Ane Brun la Sala Radio

Pentru cei  dintre voi pasionati de chitara si de ritmurile folk, acest concert nu ar trebui sa fie ratat. Ane Brune este una dintre cele mai talentate cantarete norvegiene ale acestui gen, fiind de nenumarate ori premiata pentru performantele ei in domeniu. Concertul are loc , duminica, 10 mai, de la ora 20.00 la Sala Radio, iar pretul biletelor este cuprins intre 95 si 175 de lei. 
 
 
Foto: blog.purpletravel.co.uk 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!