Personajele din filme celebre isi dau intalnire la Balul Mascat Francofon!

0 stele

2110 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Personajele  din filme  celebre isi dau intalnire la Balul Mascat Francofon!

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi organizeaza cea de-a IX-a editie a Balului Mascat Francofon, care se va desfasura pe 22 martie 2012, in Sala Pasilor Pierduti a Universitatilor „Alexandru Ioan Cuza” si „Gheorghe Asachi”, incepand cu ora 19.00.


Cei mai inspirati sunt premiati


Tema Balului Mascat este  „Personaje celebre din filme”, iar cele mai inspirate costume, deghizari si interpretari vor fi premiate in cadrul concursurilor organizate pe parcursul serii: Cele mai bune costume masculine,  Cele mai bune costume feminine şi  Perechea serii. Spectacolul cu scenete din filme recunoscute la nivel international, sustinut de trupa de Teatru a Asociatiei Studentilor Francofoni si „Parada Personajelor” sunt activitati premergatoare balului, care vor servi drept sursa de inspiratie tuturor participantilor.

Filmul de prezentare a Balului Mascat da startul unei liste cu personaje celebre din filmele tuturor timpurilor, spre a fi exemplificata si completata in seara magica, de pe 22 martie.


O masca deosebita, un plus de mister


ASFI pune la dispozitie  felurite masti, potrivite fiecarui costum si personaj, la standul special amenajat din cadrul evenimentului. Mastile pot fi achizitionate inaintea si in timpul desfasurarii Balului. Pentru detalii privind pretul, design-ul si pentru alte sugestii, pagina de Facebook a Asociatiei Studentilor Francofoni si site-ul www.asfi.ro stau la indemana participantilor.


Pe covorul rosu, din Sala Pasilor Pierduti


Concursurile, premiile inedite, replicile de neuitat din filme celebre vor fi completate de muzica, dans si de surprizele pregatite impreuna cu invitatii speciali. Intrarea este libera, singurele conditii de participare fiind respectarea temei ( prin costumatie si/sau alegerea mastii potrivite) si buna dispozitie.
 

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: personaje filme  bal mascat  asfi iasi 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Valentine's Night cu Publika Valentine's Night cu Publika