Personajele de cinema sunt invitate la Balul Mascat Francofon

0 stele

895 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Personajele de cinema sunt invitate la Balul Mascat Francofon

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI) organizeaza cea de-a XII-a editie a proiectului Bal Mascat, pe data de 26 martie 2015, incepand cu ora 20.00,  in Sala Pasilor Pierduti a Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si a Universitatii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iasi.

Ca in fiecare an, ASFI marcheaza finalul lunii internationale a francofoniei printr-un eveniment ce isi propune sa readuca la viata spiritul artistic si inclinatia tinerilor pentru valorile culturale. Tema Balului, Personaje de Cinema, ofera participantilor prilejul de a evada din cotidian pentru a intra in pielea personajului din filmul preferat. Pentru completarea tinutei, ASFI pune la dispozitie o varietate de masti, realizate de catre voluntarii asociatiei, care pot fi  achizitionate de la standul special amenajat in seara evenimentului. Atmosfera de cinema va fi conturata prin diverse activitati pline de fast si magie. 

Balul Mascat este un eveniment singular la nivelul Iasului, prin care se doreste promovarea valorilor francofoniei intr-un cadru plin de istorie si de manifestari artistice. Ne-am propus organizarea acestui bal la finele lunii internationale a francofoniei, in fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relaţiilor intre studenţii ieseni si studenţii straini din spatiul francofon, susţinand, astfel, dialogul intercultural.

Editia a XII-a a Balului Mascat demonstreza capacitatea proiectului de a se adapta la cerintele noilor generatii. Este singurul eveniment annual de divertisment de genul acesta care are loc intr-o sala emblematica si istorica pentru centrul universitar din Iasi. Anul acesta participantii vor intra in universul filmului.Cu totii avem cel putin un personaj preferat si faptul ca ni se ofera ocazia de a fi acel personaj pentru o seara este minunat. Pe 26 martie, toate personajele se aduna la un loc. E un vis care devine realitate si pentru noi, organizatorii. Speram ca anul acesta cei peste 1000 de studenti, pe care ii asteptam, sa se bucur de muzica, de dans si de concursurile si surprizele pregatite pentru ei. (Alexandra Popa, presedintele asociaţiei)
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  studenti iasi  bal mascat  asfi 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Valentine's Night cu Publika Valentine's Night cu Publika