Personajele din spatiul francofon prind viata la Bal Mascat!

0 stele

506 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Personajele din spatiul francofon prind viata la Bal Mascat!

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi organizeaza cea de-a X-a editie a Balului Mascat Francofon, care se va desfasura pe 28 martie 2013, in Sala Pasilor Pierduti a Universitatilor „Alexandru Ioan Cuza” si „Gheorghe Asachi”, incepand cu ora 20.00.

Balul Mascat este un eveniment singular la nivelul Iasului, prin care se doreste promovarea valorilor francofoniei intr-un cadru plin de istorie si de manifestari artistice. Ne-am propus organizarea acestui bal la finele lunii internationale a francofoniei, in fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relatiilor intre studentii ieseni si studentii straini din spatiul francofon, sustinand, astfel, dialogul intercultural.


Cei mai inspirati sunt premiati

Tema Balului Mascat este  „Personaje din spatiul francofon”, iar cele mai inspirate costume, deghizari si interpretari vor fi premiate in cadrul concursurilor organizate pe parcursul serii: Cele mai bune costume masculine si  Cele mai bune costume feminine. Spectacolul cu scenete, intruchipand personaje din spatiul francofon, sustinut de trupa de Teatru a Asociatiei Studentilor Francofoni si „Parada Personajelor” sunt activitati premergatoare balului, care vor servi drept sursa de inspiratie tuturor participantilor.


O masca deosebita, un plus de mister

ASFI pune la dispozitie  felurite masti, potrivite fiecarui costum si personaj, la standul special amenajat din cadrul evenimentului. Mastile pot fi achizitionate inaintea si in timpul desfasurarii Balului. Pentru detalii privind pretul, design-ul si pentru alte sugestii, pagina de Facebook a Asociatiei Studentilor Francofoni si site-ul www.asfi.ro stau la indemana participantilor.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: bal mascat  evenimente iasi  studenti iasi  aefi 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!