Personal Development School, startul in cariera pentru studentii cu aspiratii inalte

0 stele

858 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Personal Development School, startul in cariera pentru studentii cu aspiratii inalte

Voluntari pentru Idei si Proiecte Cluj organizeaza a 10-a editie a proiectului Personal Development School 2014, in perioada 12-16 mai, cu scopul de a oferi studentilor un start in cariera printr-un program adaptat nevoilor actuale ale acestora.

Personal Development School 2014 se va afla la cea de a 10-a editie ce continua o lunga traditie de succes a proiectelor in materie de dezvoltare personala, sub sigla VIP Romania. Aceasta editie va fi totodata proiectul inaugural al VIP Cluj, care isi propune sa transforme potentialul in exceptional intr-o comunitate valoroasa. Oportunitatea si atractivitatea acestui proiect rezida in necesitatea studentilor de a se cunoaste mai bine pe ei insisi pentru a lua decizii de cariera in cunostinta de cauza, dar si crearea de experiente care sa imbunatateasca conectivitatea intre studentii clujeni.

Participantii proiectului vor beneficia de o serie de workshop-uri destinate cunoasterii si management-ului propriei persoane, precum si o parte practica in care vor invata cum sa construiasca un CV si o scrisoare de intentie. In cadrul proiectului PDS 2014, vor fi adusi specialisti cunoscuti pentru experienta lor si relevanta in programul activitatilor, precum Calin Biris, consultant si trainer in marketing online si social media, la agentia Loopa MarCom. Printre invitati ii regasim si pe Cristina Varo, coach si trainer pe cresterea increderii in sine, pe Florin somodi, un trainer ce va atinge subiecte de leadership si dezvoltarea calitatilor personale, dar si pe Raluca Culda, membru al echipei Toast Masters Cluj, si Adrian Rusu de la Solver Consulting.

Inscrierile se fac pana in 4 mai pe site-ul www.personaldevelopmentschool.ro, iar in urma procesului de selectie vor fi alesi 30 de participanti.
 
Lupta impotriva indeciziei si interviurilor esuate nu a fost niciodata mai usoara! Inscrierea la Personal Development School 2014 va reprezenta un prim pas in cariera pentru studentii dornici de afirmare profesionala si dezvoltare personala.

Foto: professionalacademy.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!