Peste 4.000 de spectatori au fost prezenti in primele 5 orase parcurse de Caravana Filmelor NexT

0 stele

477 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Peste 4.000 de spectatori au fost prezenti in primele 5 orase parcurse de Caravana Filmelor NexT

Prima editie a Caravanei Filmelor NexT a trecut de jumatatea itinerariului planificat pentru aceasta vara, ajungand la peste 4.000 spectatori in cele 5 orase parcurse pana acum.

Caravana a debutat pe 8 august si a poposit pentru cate doua seri in Brasov - pe Aleea de sub Tampa, in Alba Iulia - la Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, in Oradea - in Parcul 1 Decembrie, in Deva - in Piata Unirii si in Targu Mures - in Complexul de Agrement si Sport „Muresul”.
Organizata in jurul conceptului de „picnic si cinema sub clar de luna”, Caravana Filmelor NexT a atras publicul in spatii neconventionale, luminate de lampioane si amenajate astfel incat vizionarea filmelor in aer liber sa se transforme intr-o experienta originala.

Caravana Filmelor NexT a ajuns in acest moment in Piatra Neamt, in Strandul Tineretului, un spatiu complex de petrecere a timpului liber dezvoltat la baza Muntelui Cozla. NexT isi asteapta spectatorii in serile de 18 si 19 august, de la ora 21.30, pe pajistea din Zona Punte pentru a se bucura de scurtmetrajele din programele NexT Disco Night si Oscars Night.

De miercuri, Caravana va pleca mai departe, urmand sa se opreasca pentru cate doua seri la Palas Mall, in Iasi (20 si 21 august) si Gradina Publica din Galati (22 si 23 august), si isi va incheia traseul cu o proiectie speciala in Bucuresti, pe 24 august, in Parcul Herastrau, la Roaba de cultura.

Misiunea Caravanei Filmelor NexT este de a aduce publicului din tara, pe timpul verii, o parte din cele mai indragite scurtmetraje romanesti si internationale prezentate pana acum in cadrul Festivalului International de Film NexT in Bucuresti, prilejuind astfel intalnirea spectatorilor cu un gen de cinema care nu exista in mod curent in circuitul comercial, ci doar in cel festivalier.

Intrarea este libera la toate proiectiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT.
Detalii despre filmele prezentate se pot gasi pe site-ul oficial www.nextfilmfestival.ro.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!