Pizza Dopo Poco

Pizza Dopo Poco 1 2
1 stele

5485 vizualizari  |  3 comentarii

Pizza Dopo Poco

CALDA, GUSTOASA, REPEDE ACASA !!!

Pizza delivery


Adresa: Iasi, Bd. Carol I, Nr. 24 Copou


Tel: 0232 222 211

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: pizza Iasi  PIZZA  club hand iasi 
Comentarii

Raspunde-i

Raman uimita, ce-i drept am fost norocoasa, nu am avut divergente de nici un fel, stomacelul meu a avut mereu parere buna despre pizza de la voi. Sunt de acord ca majoritatea firmelor mai fac gafe de genul acesta la un moment dat. Si asta ori din cauza unui angajat care nu ii reprezinta, ori datorita unor scapari.

Raspunde-i

O mancare infecta. Produsele nu corespund cu descrierea, sunt preparate in batjocora si peste scurt timp te trezesti cu o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea! Nu recomand dopo poco! @ Comanda nr. 1022066 facuta online si procesata de Isabele in data de 13.12.2013 ora 15.05 Am comandat un produs si am primit cu totul si cu totul altceva. Sunteti o rusine. Mancarea voastra este infecta. Produsul pe website are ca descriere 825g iar produsul livrat 589g cu tot cu ambalaj. Portie mica si arsa. O batjocora. Nici cainele nu se atinge de aceasta mancare. Este a 4-a oara cand comand un produs si primesc cu totul si cu totul altceva. Am facut deja o sesizare A.N.P.C unde le-am atasat pozele cu produsele dvs ce nu au nicio legatura cu produsele ce le prezentati pe website. Conform legii toate pozele dvs de pe website ar trebui sa aibe afisat textul "sugestie de prezentare" Si evident ca pagina voastra de termeni si conditii este inexistenta.

Raspunde-i

Dopo Poco...niste NESIMTITI care cred ca au cucerit piata cu ofertele lor. Ziceau ei ca la o pizza comandata primesti si o sticla de suc, am comandat, a adus ala pizza, am platit si cand sa intreb de suc, dus a fost baiatu''; degeaba am suant la ei, mi-au zis ca mai uita scuteristul sa lase bonusurile...Cum??? Daca tot vor sa fie profesionalisti, sa fie pana la capat, sa-si repare greseala, altfel au pierdut un client, cel putin. Mai nou iti dau o pizza gratis la una cumparata, logic daca te gandesti ca una are pretul cat doua in alta parte. Cat despre pizza, putin prea mult aluat gol...

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

www.pizzabunacluj.ro www.pizzabunacluj.ro