Pleaca cu o bursa de studiu in Danemarca!

0 stele

2978 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  3 mai 2011

Pleaca cu o bursa de studiu in Danemarca!

Esti interesat de studii in strainatate? Ti-ar placea sa urmezi un doctorat in Danemarca? Daca da, Studentie.ro iti pune la dispozitie o serie de burse oferite de universitatile daneze celor interesati sa urmeze programe de doctorat! Care sunt cele mai noi burse de acest tip, descopera in cele ce urmeaza!

In modulul Burse si Scoli de Vara din Studentie.ro vei gasi o multime de burse, acordate atat la nivel universitar, cat si postuniversitar, in toate colturile lumii. In cazul in care esti interesat de o bursa de doctorat in Danemarca, descopera patru dintre bursele pe care le vei gasi in Studentie.ro!

Bursa in Danemarca: Universitatea Tehnica din Danemarca
Daca esti interesat de o bursa de doctorat in domeniul tehnic, poti profita de oferta Universitatii Tehnice din Danemarca, ce propune o pozitie de doctorand in inginerie electrica. Programul de studiu are o durata de trei ani. Pentru mai multe detalii, acceseaza PhD scholarship in modeling of intra-hour power markets.

Bursa in Danemarca: Universitatea Tehnica din Danemarca, Nanotehnologie
Tot Universitatea Tehnica din Danemarca ofera o serie de burse la nivel doctorat si in cadrul Departamentului de Micro si Nanotehnologie, incepand din vara/toamna 2011. Pentru a putea aplica, este necesar sa fi obtinut o diploma de masterat in inginerie sau intr-un domeniu inrudit. Bursa se acorda pe o perioada de trei ani, corespunzatoare duratei programului de doctorat. Informatii suplimentare gasesti in PhD scholarships at DTU Nanotech.

Bursa in Danemarca: Universitatea din Sudul Danemarcei, Economia Mediului si a Afacerilor
Universitatea din Sudul Danemarcei ofera o serie de burse la nivel doctorat in cadrul Departamentului de Economia Mediului si a Afacerilor. Candidatii trebuie sa prezinte un interes ridicat pentru economia mediului, resursele regenerabile si epuizabile, cat si pentru economia, politica si managementul ecologic. In plus, este necesar sa detina o diploma de masterat in domeniul economic, dar nu numai. Mai multe informatii sunt disponibile in PhD Scholarship in Environmental and Resource Economics.

Bursa in Danemarca: Universitatea din Sudul Danemarcei, Afaceri si Economie

Nu in ultimul rand, Departamentul de Afaceri si Stiinte Economice din cadrul Universitatii din Sudul Danemarcei ofera burse la nivel doctorat candidatilor care detin diplome de masterat in stiinte economice, matematica si economie, administrarea afacerilor sau intr-un domeniu similar. Bursele sunt acordate pe o perioada de patru ani. Informatii suplimentare poti sa gasesti in PhD scholarships at the Department of Business and Economics.
 

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Danemarca  Doctorat  BURSE 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!