Pleaca cu o bursa la studii in Danemarca!

0 stele

3347 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 17 feb 2011

Pleaca cu o bursa la studii in Danemarca!

Vrei sa studiezi in strainatate, dar nu iti permiti? Danemarca este una dintre tarile in care ti-ar placea sa inveti? Afla ca poti pleca la studii in Danemarca prin intermediul unor burse care sa iti acopere o buna parte dintre cheltuieli. Afla, in randurile urmatoare, care sunt cele mai noi burse in aceasta tara de care ai putea beneficia!

In modulul Burse si Scoli de Vara din Studentie.ro poti sa gasesti burse internationale, organizate pe domenii de studiu si tari, atat la nivel universitar, cat si postuniversitar. Daca esti interesat de o bursa de studii in Danemarca, descopera-le pe cele mai noi disponibile in Studentie.ro!

Bursa in Danemarca: Facultatea de Inginerie si Stiinta, Departamentul Sisteme Electronice
Facultatea de Inginerie si Stiinta, departamentul de Sisteme Electronice ofera doua burse doctorale de cercetare unor studenti cu studii in domeniu si o diploma de masterat care sa ateste aceste cunostinte. Bursele se acorda pe o perioade de trei ani si sunt oferite studentilor care se inscriu si sunt acceptati la Scoala Doctorala din cadrul Facultatii de Inginerie si Stiinta. Mai multe detalii despre aceste burse gasesti in PhD Stipends in Channel Modelling for Wireless Communications and Localization.

Bursa in Danemarca: Departamentul de Agricultura si Ecologie, Universitatea din Copenhaga

Facultatea de Stiinte Vietii, departamentul de Agricultura si Ecologie, din cadrul Universitatii din Copenhaga ofera doua burse doctorale valabile incepand cu data de 1 mai 2011. Studentii acceptati trebuie sa realizeze proiecte de cercetare, sa urmeze cursurile de doctorat si sa totalizeze 30 ECTS, sa scrie articole stiintifice, sa participe la congrese internationale, sa lucreze la o institutie de cercetare din strainatate timp de cateva luni si sa predea. Informatii despre procesul de aplicare si termenul limita gasesti in Two PhD fellowships in barley powdery mildew effector biology.

Bursa in Danemarca: Arheologie, Universitatea din Copenhaga

Facultatea de Stiinte Umaniste din cadrul Universitatii din Copenhaga in colaborare cu Danish National Research Foundations Centre for Textile Research (CTR) ofera burse la nivel doctorat in studiul arheologiei, ADN-ului si al textilelor. Bursele se acorda pe o perioada de trei ani si sunt valabile incepand cu data de 1 iunie 2011. Mai multe informatii poti obtine citind PhD Scholarship on Archaeology, ancient DNA, and textile research at the Faculty of Humanities.

Bursa in Danemarca: Centrul de Studii Militare
Daca esti interesat de studii militare la nivel doctorat, afla ca ai putea fi beneficiarul unei burse in cadrul Centrului de Studii Miliare, departamentul de Stiinte Politice din Danemarca. In cazul in care iti doresti sa realizezi cercetari in domenii ca economia apararii sau concepte noi de strategie militara, printre altele, nu ezita sa aplici pentru una dintre bursele oferite! Informatii suplimentare gasesti in PhD scholarships in security, military strategy and defence studies.

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: BURSE  Studii  Doctorat  Danemarca  BURSA 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!