Pleaca la o scoala de vara in Danemarca!

0 stele

2386 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 31 mar 2011

Pleaca la o scoala de vara in Danemarca!

Esti interesat sa studiezi in Danemarca, dar vrei sa testezi apele in prealabil? De ce nu ai incerca o scoala de vara pe taramuri daneze? Indiferent de nivelul la care studiezi si de domeniul de care esti pasionat, ai sansa sa gasesti scoala de vara potrivita pentru tine! Descopera, in continuare, oferta de scoli de vara pentru Danemarca!

In modulul Burse si Scoli de Vara din Studentie.ro poti gasi atat o selectie variata de burse nationale si internationale, cat si o multime de oferte de scoli de vara in tari din lumea intreaga. Daca iti doresti sa participi la o scoala de vara in Danemarca, iata o parte din ofera disponibila in Studentie.ro!

Scoala de vara in Danemarca: Antropologie

Pentru cei interesati de antropologie, Universitatea din Aarhus, Departamentul de Antropologie, Arheologie si Lingvistica, propune o scoala de vara in perioada 8 – 20 august 2011 (doua saptamani). Poti aplica pentru un loc la aceasta scoala de vara daca ai o diploma de licenta in domeniul antropologiei sau intr-unul similar. Scoala de vara are un aspect teoretic, cat si unul practic, combinand lectura de texte de antropologie cu redactarea unor astfel de texte. Informatii suplimentare despre aceasta scoala de vara poti sa gasesti in Writing Anthropology.

Scoala de vara in Danemarca: Comunicare Virtuala
Daca esti interesat de stiintele comunicare si te preocupa comunicarea virtuala, ai putea profita de scoala de vara propusa de catre Departamentul de Limba si Comunicare al Universitatii din Aarhus. Aceasta are o durata de aproape 3 saptamani si se desfasoara in perioada 4 – 22 iulie 2011. Cursurile isi propun sa ofere baza pentru o buna comunicare in echipe virtuale intr-o varietate de locuri si contexte internationale. Informatii suplimentare gasesti in Working and Communicating in Virtual Teams: A Global Perspective.

Scoala de vara in Danemarca: Tehnologia Turbinelor Eoliene
Daca ai cunostinte in domeniu pe care ai dori sa le aprofundezi sau esti interesat de inginerie, profita de sansa oferita de scoala de vara in studiul tehnologiei turbinelor eoliene! Programul are o durata de aproximativ 2 saptamani, in perioada 7 – 19 august 2011. Cursurile se desfasoara in limba engleza. Scopul cursurilor este acela de a oferi o cunoastere aprofundata asupra turbinelor eoliene.
Mai multe detalii gasesti in Wind Turbine Technology.

Scoala de vara in Danemarca: Filosofie
Interesat de filosofie? Daca da, afla ca Departamentul de Filosofie si Istoria Ideilor din Universitatea din Aarhus iti propune o scoala de vara in perioada 1- 26 august 2011. Pentru a aplica, este necesar sa detii o diploma de licenta in filosofie sau intr-un domeniu inrudit. Scopul acestei scoli de vara este acela de a oferi studentilor cunostinte de baza referitoare la temele principale in studiul evolutiei omului. Pentru mai multe informatii despre aceasta scoala de vara, acceseaza What makes us Human?

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Cursuri  Vara  Danemarca  scoala vara 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!