Poeticile IDC - (Pre)textele de lectura publica la Atelier IDC

0 stele

359 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Poeticile IDC - (Pre)textele de lectura publica la Atelier IDC

Ajunse la finis, marcate de drumul spre Atelierele IDC, gandurile transcrise la ateliere creative pot fi rostite intro lectura publica. Poetul Razvan Tupa, coordonatorul Atelierelor IDC de la aceasta editie a III-a, a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, a decis ca scriitorii sa isi auda propriile creatii intrun mod inedit.

Al cincilea Atelier de Creative writing, meridianul din aceasta serie, fiind si cel concluziv, se va desfaşura pe 10 noiembrie, in Stabilimentul de Arte Grafice Energiea. Evenimentul incepe la ora 15:00 si dureaza aprox. doua ore. Pentru locuri „mai in fata si central” puteti veni mai devreme.

Accesul la atelier este liber si nu implica participarea la Concurs sau la Atelierele IDC precedente. Pentru curiosi vom face un scurt istoric al Atelierelor IDC. Pentru doritori, promitem ca vom organiza din 2013 Ateliere de Creative writing, axate pe poezie si pe proza.

Acest atelier face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative care sunt organizate de AdLittera Project impreuna cu poetics.ro, doar in perioada desfasurarii Concursului IDC 2012. Prin Atelierele IDC se doreste ca publicul sa poata invata notiuni elementare despre poezie. La sfarsitul atelierelor, publicul poate scrie si lectura critic, pentru o mai buna intelegere de cum se poate cultiva poezia.

Va reamintim ca va puteti inscrie in Concurs IDC pana pe 11 Nov. 2012, ora 23:59.
Daca nu ati avut curaj sa va inscrieti in concursul IDC, nu e prea tarziu. Totusi, cititi Regulamentul aici.


Succes!

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Inscrieri  creative writing  idc  atelier de creatie 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!