Politehnica Timisoara a infiintat o fundatie proprie

Politehnica Timisoara a infiintat o fundatie proprie 2 1
2 stele

2668 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  2 mai 2010

Politehnica Timisoara a infiintat o fundatie proprie

Universitatea Politehnica din Timisoara a infiintat o Fundatie pentru a-si promova mai bine interesele si valorile, membrii de onoare ai acesteia fiind personalitati din mediile politic, diplomatic si de afaceri.

 

"Era nevoie de aceasta forma de organizare pentru perpetuarea si sprijinirea ideilor si conceptului de viata al Politehnicii, care va face cinste atat fostilor studenti, profesorilor, dar si actualilor studenti", declarat rectorul institutiei de invatamant, Nicolae Robu, citat de Adevarul Timisoara.

 

Membrii de onoare ai Fundatiei sunt Anton Anton, prorector la Universitatea Tehnica Bucuresti, Vasile Blaga, ministrul Administraitei si Internelor, Klaus Brennecke, consulul german la Timisoara, Gheorghe Ciuhandu, Viorel Coifan, director de programe la Siveco, Ioan Holender, directorul Operelor de Stat Viena, Adrian Lemeni, secretar de stat in Guvernul Romaniei si Constantin Ostaficiuc.

 

Din randul sportivilor fac parte antrenorul de handbal Alex Buligan, Jacky Ionescu, comentatorul Nicolae Secosan si fotbalistul Ion Timofte.

 

De asemenea, in componenta fundatiei au fost inclusi numerosi oameni de afaceri, din aceasta  toamn, alte personalitati urmand sa se alature fundaitei.

Arsene Cosmin Madalin – editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: politehnica timisoara 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!