Pozitii sexuale pe care barbatii le adora. Le-ai incercat?

0 stele

7302 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Pozitii sexuale pe care barbatii le adora. Le-ai incercat?

Viata de cuplu poate deveni, uneori monotona, insa sexologii sunt de parere ca este foarte usor sa reaprinzi flacara iubirii.

Dupa cum spun expertii, exista cateva pozitii sexuale pe care le adora orice barbat si ii fac pe acestia sa nu spuna nu unei partide de amor.

Femeia deasupra, cu spatele la barbat

Multe cupluri sunt obisnuite cu pozitiile clasice, misionarul sau femeia deasupra. Insa, in legatura cu cea de-a doua postura, se pare ca barbatii au o preferinta anume: vor ca femeia sa stea cu spatele la ei.

Pe la spate, dar nu oricum

Penetrarea femeii pe la spate este una dintre placerile ascunse ale barbatilor. Insa, pentru o placere mai intensa de ambele parti, lasa-l sa te traga usor de par, sa te mangaie pe fata... Mai mult decat atat, este de preferat ca el sa nu stea in genunchi in spatele tau, ci in picioare, dar in pozitie de genuflexiune, astel incat penisul sa intre de sus in jos in vagin.

Pozitia lingura

Este pozitia pe care barbatii o prefera dimineata, fiind deloc una obositoare. In aceasta postura, partenerul isi poate mangaia iubita si o poate atinge linistit pe tot corpul, in timp ce o penetreaza.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!