Pozitii sexuale pentru diferenta de inaltime in cuplu

Pozitii sexuale pentru diferenta de inaltime in cuplu 1 2
1 stele

3898 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Pozitii sexuale pentru diferenta de inaltime in cuplu

Anumite pozitii sexuale pot fi favorabile pentru partenerii intre care exista o diferenta de inaltime considerabila. Statura joaca un rol important si in dormitor, unde pot interveni cateva obstacole "tehnice" usor de inlaturat. Iata cateva pozitii sexuale care vi se potrivesc, daca exista o diferenta mare de inaltime intre voi!

 

In genunchi

"In genunchi" este o alternativa a clasicului "Misionar", in care barbatul ingenunchiaza si "infasoara" picioarele partenerei in jurul taliei sale sau le plaseaza pe umerii lui, sustinand-o cu bratele. O perna pozitionata sub zona lombara a femeii aduce mai mult confort.

 

Lingura

"Lingura" este o pozitie excelenta pentru "egalizarea" inaltimii voastre. Stati amandoi intr-o parte, intr-o pozitie semi-fetala, astfel incat zonele genitale sa se afle la acelasi nivel. Din acest punct, penetrarea si mangaierile se pot desfasura in conditii optime.

 

Doggy Style

Pana si faimosul "Doggy Style" este usor de pus in practica in conditiile unei diferente de inaltime intre parteneri, cu mici artificii de aliniere a trupurilor. Barbatul poate sa isi desfaca picioare mai larg, pentru a-si cobori pelvisul spre partenera. Femeia poate sa isi ridice trupul cu cateva perne sub genunchi.

 

69 lateral

Pentru pozitia "69", este de preferat ca ambii parteneri sa stea pe o parte, cu capul in dreptul picioarelor celuilalt. Accesul se face cu usurinta la zonele intime, prin simpla arcuire a spatelui. Pozitia este mult mai accesibila astfel, decat daca femeia ar sta deasupra barbatului si viceversa.

 

Corp la corp

Pozitia "Corp la corp" este o varianta excelenta pentru a compensa eventualele discrepante de inaltime. Barbatul sta in sezut, usor aplecat pe spate, cu picioarele departate si sprijinindu-se de un perete sau de marginea patului. Femeia se urca in poala lui si isi pune bratele in jurul gatului partenerului, pentru sprijin. In acest fel, penetrarea poate fi suficient de adanca, iar saruturile si mangaierile sunt posibile pentru mai multa intimitate.

 

AD

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau