Precizari privind desfasurarea concertelor JULIO IGLESIAS de la Cluj si Bucuresti

0 stele

819 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Precizari privind desfasurarea concertelor JULIO IGLESIAS de la Cluj si Bucuresti

In urma numeroaselor supozitii publicate, sau informari neclare, transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media precum si a retelelor de socializare, cu privire la datele de desfasurare ale celor doua concerte  pe care artistul international Julio Iglesias urmeaza sa le sustina impreuna cu fiul sau, la Cluj si Bucuresti, organizatorii precizeaza ca, ambele evenimente se vor desfasura conform programului anuntat.

Astfel, Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr.,  vor evolua pe scena Salii Polivalente din Cluj, in data de 22 mai, iar la Sala Palatului din capitala, in data de 2 iulie.

Totodata, organizatorii mentioneaza faptul ca anuntul reprogramarii concertului de la Bucuresti pentru data de 2 iulie, a fost lansat cu o zi inainte de aparitia artistului Julio Iglesias Jr. in emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, amanarea neavand nicio legatura cu incidentul petrecut.

Asadar, vineri, 22 mai, incepand cu ora 20:00, Julio Iglesias va concerta pentru a doua oara la Cluj, in prezenta celor aproximativ 7.000 de spectatori, asteptati la Sala Polivalenta. Show-ul celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va fi deschis de recitalul fiului sau, Julio Iglesias Jr. si va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Acelasi spectacol deosebit va fi reeditat in data de 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. In continuare, spectatorii interesati isi pot procura bilete la concert prin intermediul agentiei EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro, la preturi variabile in functie de categoria de loc.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!