Prietenul tau are cont pe site-urile de dating online?

0 stele

1578 vizualizari  |  3 comentarii

Prietenul tau are cont pe site-urile de dating online?

Site-urile de dating ofera utilizatorilor posibilitatea de a intalni persoane din toata lumea, cu aceleasi afinitati sau scopuri. Ce se intampla, insa, cand iubitul tau are un cont pe un astfel de site?

 

Unde incepe infidelitatea

In cele mai multe cazuri, o persoana implicata intr-o relatie, care utilizeaza site-urile de dating, este considerata infidela. Nu toata lumea, insa, impartaseste aceasta parere. Potrivit specialistilor in psihologie, exista o diferenta intre nevoia de a se simti dorit si admirat, pe de o parte si infidelitate, pe de alta parte. "Este minunat sa ai o relatie in care este tolerata nevoia partenerului de a flirta cu alta persoana. Ceea ce nu este deloc minunat este sa-ti minti partenerul sau sotia si sa ai o aventura" afirma Virginia Rutter, profesor sociolog la Framingham State College.

 

Infidelitatea duce cel mai probabil la pierderea increderii, iar relatia are de suferit. In asemenea cazuri, specialista recomanda ca cei doi parteneri sa incerce sa comunice pentru a-si rezolva problemele. Pe langa placerea de a cunoaste oameni si de a se simti dorit de altii, site-urile de dating implica riscuri la nivelul securitatii datelor.

 

Badoo, un site de socializare este un astfel de exemplu. Site-ul nu este neaparat unul de dating, dar motto-ul sau trimite spre aceasta zona: "chat, flirt, meet up and have fun". Conform unui sondaj al site-ului, 30% dintre utilizatori au recunoscut ca folosesc reteaua pentru a cunoaste persoane cu care sa faca sex. O optiune de securitate a pus la un moment dat probleme, in special celor care aveau deja o relatie si nu doreau ca partenerul de cuplu sa afle ca au un cont pe un astfel de site.

 

Autor: Elisa Costache

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ONLINE  infidelitate  dating online 
Comentarii

Raspunde-i

like to get in touch with you If you''re

Raspunde-i

like to get in touch with you If you''re

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!