Primele masini chinezesti Chery au ajuns in Romania

0 stele

1300 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 22 iul 2010

Primele masini chinezesti Chery au ajuns in Romania
Primele 24 de masini marca Chery au ajuns in Romania prin intermediul diviziei China Car Import SRL, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, New Kopel Group, singura companie care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational pe plan local.

Potrivit sursei citate, China Car Import SRL a importat din China primele 24 de masini Chery, modelele M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Chery, Tiggo, acestea urmand sa fie folosite timp de cateva luni de Sixt, divizia de rent-a-car a Grupului.

Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut, in zece ani de productie, peste un milion de masini in intreaga lume, fiind pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

New Kopel, singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, a fost infiintata in anul 2005.

Grupul detine, in exclusivitate, licenta SIXT Rent a Car si este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii de inchiriere masini, prin cele 3.500 de locatii deschise in 100 de tari din intreaga lume.

Recent, Grupul a anuntat preluarea dealership-ului Dacia si Renault a IPSO SRL din nordul Capitalei.
Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!