Prinde cele mai noi burse in Danemarca

0 stele

3268 vizualizari  |  2 comentarii  | 14 ian 2011

Prinde cele mai noi burse in Danemarca

Desi studiile in tarile nordice, cum este si Danemarca, sunt gratuite, institutiile de invatamant superior din interiorul acestora ofera studentilor interesati de studii la nivel doctoral si postdoctoral posibilitatea ocuparii unor posturi de cercetatori. In cazul in care esti interesat de studiile in Danemarca, afla care sunt cele mai noi burse in aceasta tara!

In modulul Burse si Scoli de vara din Studentie.ro, ai sansa sa gasesti numeroase burse, impartite pe domenii de studiu si tari, indiferent de nivelul la care studiezi: licenta, masterat, doctorat. Daca te afli in cautarea unei burse care sa iti finanteze sederea si munca de cercetare la nivel doctorat in Danemarca, descopera care sunt cateva dintre bursele disponibile in Studentie.ro!

Burse in Danemarca: Departamentul de Stiinta Mediului, Universitatea Tehnica din Danemarca
Daca ti-ai realizat studiile universitare si pe cele de masterat in domeniul stiintei mediului si iti doresti sa iti continui munca de cercetare, o poti face in cadrul Universitatii Tehnice din Danemarca.Una dintre cele mai bune institute universitare la nivel european, institutia daneza incorporeaza deja circa 60 de tineri internationali care urmeaza studii doctorale in capitala Danemarcei, Copenhaga. Posturile sunt oferite pentru o perioada de trei ani. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre bursele oferite de Universitatea Tehnica din Danemarca, citeste PhD Scholarship in Modelling the fate and Optimizing the Removal of Selected Xenobiotic Organic Micro-Pollutants from Point and Network Water Sources.

Burse in Danemarca: Departamentul de Inginerie Fotonica, Universitatea Tehnica din Danemarca
Tot Universitatea Tehnica din Danemarca ofera burse de studiu tinerilor cercetatori si in cadrul Departamentului de Inginerie Fotonica. Pentru a aplica pentru o astfel de bursa, este necesar sa detii  o diploma de masterat in domeniul ingineriei electronice sau in fizica, specializarea in fotonica experimentala sau in tehnologia semiconductorilor fiind un bonus. Mai multe informatii despre aceste burse gasesti in PhD scholarship in Nanophotonic Switches.

Burse in Danemarca: Burse la Universitatea din Danemarca
Burse pentru doctoranzi ofera si Universitatea din Danemarca, de aceasta data in domeniul stiintelor umaniste. Scoala de Studii Postuniversitare din cadrul Facultatii de Stiinte Umaniste ofera opt burse pe o perioada de trei ani, incepand cu luna septembrie 2011. Mai multe informatii despre termenul limita de aplicare, dosar si alte cerinte gasesti in 8 PhD Scholarships at University of Copenhagen, Denmark.

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Universitate  Doctorat  burse Danemarca  Danemarca  BURSE 
Comentarii

Raspunde-i

E putin cam confuza informatia aici. Faceti trimitere catre alte pagini, unde datele pe care le-am putea cauta se pierd intr-un noian de alte informatii. De exemplu, nu inteleg care este deadlineul pentru a aplica pentru o bursa in Danemarca (ma interesa un master pe sociologie). Ma puteti ajuta?

Raspunde-i

Instructiv si constructiv.Bafta celor care vor sa aplice pt.acste burse.

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!