Prinde o bursa de studiu in Danemarca!

0 stele

2367 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 25 iul 2011

Prinde o bursa de studiu in Danemarca!

Interesat de studii in strainatate? Indiferent de domeniul de care esti atras, afla ca poti beneficia de o bursa care sa te ajute sa studiezi intr-o tara cu un invatamant superior de calitate, Danemarca. Descopera, asadar, care sunt bursele disponibile in aceasta tara!

In modulul Burse si Scoli de Vara din Studentie.ro vei descoperi o paleta larga de burse de studiu, in tari din lumea intreaga, in cele mai diverse domenii. Daca esti interesat sa urmezi studii in Danemarca, iata cateva dintre cele mai noi burse disponibile in Studentie.ro!

Bursa in Danemarca: Bursa doctorala, Facultatea de Stiintele Vietii, Universitatea Copenhaga

Departamentul de Agricultura si Ecologie al Facultatii de Stiintele Vietii din cadrul Universitatii din Danemarca pune la dispozitie o bursa la nivel doctorat. Pentru a putea aplica, este necesar sa detii o diploma de masterat in specializari ca fiziologia plantelor, stiinta solului, irigatii sau agrohidrologie. De asemenea, este important sa detii o experienta profesionala relevanta si cunostinte solide de limba engleza. Pentru mai multe detalii despre aceasta bursa, acceseaza Ph.D. scholarship in Agricultural Water and Nutrients.

Bursa in Danemarca: Bursa doctorala, Institutul de Economie Alimentara si Economia Resurselor, Universitatea Copenhaga

Institutul de Economie Alimentara si Economia Resurselor din Facultatea de Stiinte Vietii (Universitatea din Copenhaga) ofera o bursa doctorala in studiul tehnologiei si a evaluarii economice a sistemelor de drenaj. Programul de doctorat face parte din proiectul de cercetare SUPREME-TECH. Pentru a putea aplica, este necesar sa ai studii masterale in domeniu, sa detii o experienta profesionala relevanta si sa cunosti limba engleza, printre altele. Detalii suplimentare gasesti in Ph.D fellow in technology and economic assessment of new field drainage systems.

Bursa in Danemarca: Bursa doctorala, Chimie Analitica, Universitatea Copenhaga

Facultatea de Studii Farmaceutice propune o bursa doctorala pentru un program de studiu cu o durata de trei ani. Daca esti interesat de studiul chimiei analitice, afla ca, pentru a aplica, este necesar sa trimiti o scrisoare de motivatie, CV-ul si sa detii o diploma de masterat relevanta. Mai multe detalii gasesti in PhD fellowship in analytical chemistry.

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Studii  BURSA  BURSE  Danemarca  Doctorala 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!