Profesor la Facultatea de Medicina, prins luand mita

0 stele

685 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 11 feb 2013

Profesor la Facultatea de Medicina, prins luand mita

Profesorul Lazar Onisai de la Facultatea de Medicina din Brasov a fost prins in flagrant in timp ce primea mita de la un agent de politie sub acoperire. Suma descoperita asupra sa a fost de 700 de lei.

Profesorul Lazar vindea subiecte de examen in schimbul "taxei" 250 de euro. Un elev de-al sau a fost nemultumit de nota 6 primita la evaluare, desi platise in avans pentru mai mult, si a reclamat dascalul autoritatilor.

Politistii au organizat un flagrant pentru a-l prinde in fapt pe profesor. Astfel, o politista sub acoperire i-a telefonat profesorului Lazar pentru a-i cere subiectele pentru un examen. Acesta a cazut in plasa politistilor, fiind prins chiar in momentul in care primea suma de 700 de lei ca avans, urmand sa incaseze ulterior restul de pana la 250 de euro.

 

Sondaj: Jumatate dintre antreprenorii romani nu au terminat liceul ori facultatea

Doctoratul cu frecventa redusa a fost adoptat prin lege

Burse doctorale la Universitatea Leicester, remunerate cu peste 16.000 de euro


In acelasi timp, politistii au facut perchezitii si la locuinta profesorului de unde au ridicat sute de inscrisuri, cataloage, agende si biletele in care apar numele unor studenti din anii I si II, cu mentiuni de subiecte de examene de la sesiunile din iarna si vara.

Imediat dupa flagrant, profesorul a fost retinut pentru 24 de ore si audiat ore in sir. Sambata, procurorii Tribunalului Brasov au hotarat cercetarea acestuia in stare de libertate, interzicandu-i sa paraseasca localitatea pentru 30 de zile.

Sursa foto: e-stireazilei.ro


Autor: Ana Ionescu

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FLAGRANT  PROFESOR  MITA  lazar onisai 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!