Top 5 profetii despre care nu stiai

Top 5 profetii despre care nu stiai 5 2
5 stele

13188 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 5 profetii despre care nu stiai

Profetiile si previziunile au fascinat dintotdeauna omul interesat sa isi cunoasca viitorul sau, pur si simplu, interesat de fenomele inexplicabile. Cei mai multi dintre noi am auzit despre previziunile lui Nostradamus, insa alte predictii au ramas bine ascunse in istorie, mai ales pentru ca provin de la personaje mai putin cunoscute. Descopera, in continuare, cateva dintre aceste profetii despre care, probabil, nu stiai!
 


Profetiile Babei Varga
Profetiile Babei Varga

Baba Varga a fost o bulgaroaica oarba care pare sa fi facut predictii despre viitor. Femeia care s-a stins in 1996, a devenit foarte populara datorita puterilor sale mistice si a profetiilor sale, printre care se numara cele care sustin ca, pana in anul 4599, oamenii vor deveni nemuritori. O alta sustine ca in anul 2221, in timp ce va cauta dovezi ale vietii extraterestre, omul va intra in contact cu ceva ingrozitor (Baba Varga nu a precizat, insa, ce anume). Mai aproape de zilele noastre, femeia a prevazut ca Pamantul isi va schimba orbita in anul 2023.


Sursa foto: listverse.com

 


Profetiile lui Miltar Tarabich
Profetiile lui Miltar Tarabich

Miltar Tarabich este un profet mai putin cunoscut din Serbia, care a trait intre 1829 si 1899, si despre care se crede ca a prezis mai multe evenimente care au avut loc in Serbia in anii '30, '40 si in cel de-al doilea razboi mondial. Pe langa acestea, profetiile sale se mai leaga si de invetii si viitor, in general. Astfel, a prezis aparitia televizorului sau a expeditiilor pe luna si alte corpuri ceresti.

 

Sursa foto: listverse.com
 


Profetiile lui Robert Nixon
Profetiile lui Robert Nixon

Robert Nixon a fost un tanar care a trait in secolul al 15-lea. Pentru ca era tacut si, cand vorbea, nu reusea decat sa mormaie cateva cuvinte incomprehensibile, multi il credeau retardat mental. Cu toate acestea, Robert Nixon par sa fi facut cateva predictii surprinzatoare. Una dintre ele se refera la raspandirea la nivel mondial a tigaretelor, iar altele, la calatoria pe luna cu ajutorul rachetelor, la aparatele de inregistrare a vocilor sau la becuri.


Sursa foto: listverse.com
 


Profetiile lui Alois Irlmaier
Profetiile lui Alois Irlmaier

Alois Irlmaier a fost un german simplu care, in anii '50, a facut predictii referitoare la un al treilea razboi mondial. Acesta a sugerat, printre altele, ca razboiul va incepe in Orientul Mijlociu, ceea ce este destul de plauzibil in zilele noastre. Alte detalii se referau la faptul ca razboiul va fi declansat de un incident din Balcani, insa nu a precizat cu exactitate unde va avea loc acesta.


Sursa foto: listverse.com

 


Profetiile Sfintei Hildegard
Profetiile Sfintei Hildegard

Hildegard von Bingen a fost o erudita ce a trait in secolul al 12-lea si care a lasat in urma sa opere de muzica clasica sau literare. Mai putin cunoscut este faptul ca aceasta a facut si niste profetii. Una dintre acestea pare sa se refere distrugerea Statelor Unite ale Americii. Aceasta face referire la impactul cu o „cometa” care va nimici o buna parte din teritoriul SUA si va provoca dezastre in lumea intreaga: valuri uriase si epidemii.


Sursa foto: listverse.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau