Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 3 - 9 octombrie 2014

0 stele

343 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 3 - 9 octombrie 2014

Iata programul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 3 - 9 octombrie 2014:

Avanpremiere:

Nume de cod: Spionul de noiembrie (The November Man)

Cunoscut drept Nume de cod: Spionul de Noiembrie, Peter Devereaux (Pierce Brosnan) este un fost agent CIA, extrem de periculos si bine antrenat, care in loc sa isi pregateasca retragerea discreta din activitate, accepta o ultima misiune.
Trebuie sa o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil sa divulge adevarul din spatele unei conspiratii, care timp de cateva decenii a distrus numeroase vieti.
Ceea ce Peter nu stie insa este ca tocmai aceasta misiune il transforma intr-o tinta pentru cel care pana nu demult ii era cel mai bun prieten, David Mason (Luke Bracey), unul dintre cei mai valorosi oameni ai CIA-ului.
In momentul in care toti incep sa suspecteze existenta unei scurgeri de informatii in interiorul agentiei, pentru Devereaux nu mai exista nicio regula si nicio persoana in care sa mai poata avea incredere.
Cu un scenariu care are la baza best seller-ul international ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, Nume de cod: Spionul de Noiembrie este un film despre elita spionajului international, in care provocarile constante si jocurile de culise sunt ridicate la rang de arta.
De la regizorul filmelor The Bank Job si The Recruit vine pe marile ecrane din 10.10.2014, Nume de cod: Spionul de Noiembrie, un action thriller distribuit in Romania de Freeman Entertainment.
Regia: Roger Donaldson
Cu: Pierce Brosnan,Olga Kurylenko,Will Patton,Eliza Taylor,Caterina Scorsone,Lazar Ristovski,Bill Smitrovich

Premiere:

Dracula: Povestea nespusa (Dracula Untold)

Istoria Romaniei are parte de o noua cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad explorand evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa in "cel mai faimos vampir din toate timpurile".
Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) era inca muritor si descrie relatia turbulenta a familiei domnitorului cu violentul si lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper).
Pentru a-si salva tara si familia, Vlad si-a vandut sufletul diavolului, ne invata filmul regizat de Gary Shore.
Regia: Gary Shore
Cu: Luke Evans, Dominic Cooper, Paul Kaye, Charles Dance, Sarah Gadon, William Houston, Samantha Barks, Ronan Vibert, Glen Barry

Fata disparuta (Gone Girl)
Ben Affleck este Nick Dunne, sot fericit si implinit. La cea de-a cincea aniversare a casatoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viata sa ia o intorsatura tragica, caci Amy dispare fara urma din locuinta lor de pe raul Mississippi.
Asaltat de presa, politie si de catre parintii lui Amy, Nick pare sa afiseze un comportament ciudat, alimentat de minciuni si atitudini inadecvate. Acuzatiile se strang impotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oras incepe sa se intrebe cat de bine isi cunoaste partenerul sau partenera de viata.
Ajutat doar de sora sa vitrega, Margo, Nick incearca sa isi dovedeasca nevinovatia. Dar cum poate fi totusi explicata disparitia lui Amy?
Regia: Gillian Flynn
Cu: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Missi Pyle, David Clennon, Boyd Holbrook, Casey Wilson
 

Pentru vizionarea programului, click Download.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILME  CINEMA  program filme 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!