Proiect AIESEC: Learn Today Build Tomorrow

Proiect AIESEC: Learn Today Build Tomorrow 5 1
5 stele

2222 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Proiect AIESEC: Learn Today Build Tomorrow

Dupa o perioada de 3 luni in care liceenii au fost weekend de weekend implicati activ in proiectul desfasurat de organizatia studenteasca AIESEC Constanta, in data de 20 Iunie, acestia au fost nevoiti sa-si ia ramas bun de la acest proiect insa nu si de la organizatori, care, le-au pregatit elevilor un nou proiect cel putin la fel de interesant si pe timpul verii.

Learn Today Build Tomorrow s-a desfasurat in perioada 6 Martie 20 Iunie 2010, si a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor practice in randul tinerilor din liceele constantene prin implicarea activa in viata societatii.

Participantii au trecut printr-o perioada de pregatire teoretica, bazata pe metode de educatie non-formala, structurata pe 4 module: dezvoltare personala si de abilitati practice, atitudine, orientare in cariera si management de proiecte. Pregatirile din cadrul proiectului au fost sustinute de catre 2 stagiari internationali din Rusia si Polonia, cu experienta internationala in domeniul educational.

Dupa pregatirea teoretica, participantii au pus in parctica, sprijiniti de membrii organizatiei AIESEC Constanta, cunostinele dobandite la traininguri si au organizat proriul lor proiect numit Sportakus. Acesta a avut ca activitate principala organizarea de competitii sportive iar BRD si Nestle au sprijinit aceasta initiativa oferind elevilor premii si produse.


In proiectul Learn Today Build Tomorrow au fost inscrisi elevi din: Colegiul National Mircea cel Batran, Liceul Teoretic Ovidius, Colegiul National Pegagogic Constantin Bratescu, Liceul Teoretic Traian, Grup Scolar George Emil Palade, Liceul Teoretic Decebal, Colegiul National Mihai Eminescu.

O parte din elevii implicati, s-au inscris si la urmatorul proiect, Grow, organizat de AIESEC, ce va avea loc in luna August.

Grow este un program educational inovativ desfasurat pe parcursul celor 4 ani de liceu, acesta este singurul proiect ce aduce studenti internationali alaturi de liceeni in cadrul a 3 editii pe an. Acest proiect este organizat impreuna cu Scoala de Valori si cu sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu si se va desfasura in 11 orase din Romania, inclusiv si in Constanta.


AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala prin care acestia isi explora Si dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: AIESEC  Eveniment 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

AIESEC Sibiu la RYLF 2010 AIESEC Sibiu la RYLF 2010