Proiectul Express IT invita studentii la “IT Caffe”

0 stele

1998 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Proiectul Express IT invita studentii la “IT Caffe”

Luni 9 mai ora 12:00 in Aula Magna a Universitatii Ovidius va avea loc evenimentul IT Caffe unde studentii Facultatii de Matematica - Informatica vor fii informati in legatura cu proiectul Express IT, un proiect organizat de AIESEC Constanta in parteneriat cu Facultatea de Matematica-Informatica.


In cadrul evenimentului studentii au ocazia de a interactiona cu reprezentanti ai firmelor din domeniul IT cu care mai apoi vor colabora odata cu inscrierea in cadrul proiectului.
Evenimentul IT Caffe reprezinta oportunitatea studentilor de a interactiona cu mediul IT atat pe plan local cat si pe plan international.Studentii au sansa de a  pune in practica notiunile teoretice.


Express IT este la a treia editie fiind organizat de AIESEC Constanta in parteneriat cu Facultatea de Matematica - Informatica, Senior Software, Web-Sight, Crucial Sistems, ProBit, Power Media, Rad GS, GMB.


AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala ce ofera tinerilor sansa de pleca intr-un stagiu de practica intr-una din tarile in care se afla, sau de a-si explora şi dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: STUDENTI  PROIECT  AIESEC  universitatea ovidius  Express IT 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!