PROVIDENT FINANCIAL DUCE CREDITUL LA DOMICILIU IN BRASOV

PROVIDENT FINANCIAL DUCE CREDITUL LA DOMICILIU IN BRASOV 1 1
1 stele

5869 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

PROVIDENT FINANCIAL DUCE CREDITUL LA DOMICILIU IN BRASOV

Provident Financial Romania, companie internationala specializata in furnizarea de credite de consum, a inaugurat la Brasov prima sa sucursala din reteaua de reprezentante teritoriale care vor fi deschise in Romania in acest an.
Locuitorii orasului Brasov au astfel acces la un nou sistem de finantare: creditul la domiciliu. Este vorba despre imprumuturi in numerar, de valoare mica, pe termen scurt si fara garantii. Creditele sunt acordate la domiciul clientului, in termen de 48 de ore, de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.
Stephen Rice, Director General al Provident Financial Romania, a declarat: `Suntem foarte bucurosi sa putem extinde serviciile Provident si in municipiul Brasov. Evenimentul de astazi reprezinta dovada succesului de care se bucura in Romania acest sistem de finantare simplu, rapid si transparent. Ne propunem sa extindem beneficiile creditului catre anumite segmente de piata adesea trecute cu vederea de alte institutii financiare, venind astfel in intampinarea nevoilor oamenilor cu venituri moderate.`
Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani. Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent si nu exista comisioane sau taxe ascunse. Pentru a solicita un astfel de imprumut, cei interesati pot sa sune la Departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 989 (apel cu tarif normal).
Imprumutul la domiciliu, un concept nou in Romania, se bazeaza pe un model de afaceri testat, utilizat de Provident Financial in toate tarile in care isi desfasoara activitatea. `Suntem convinsi ca imprumutul la domiciliu va raspunde nevoilor locuitorilor din Brasov privind gestionarea bugetului familial. Toti reprezentantii companiei noastre sunt deschisi, flexibili si gata oricand sa ofere sfaturi financiare competente celor care apeleaza la serviciile noastre`, a adaugat Stephen Rice.
Provident Financial si-a inceput activitatea in Romania la inceputul anului 2006, cu o operatiune-pilot in Bucuresti, sustinuta de o investitie importanta de capital si know-how. Cu  o traditie  de peste 125 de ani, grupul britanic Provident Financial are aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea. In ultima decada, Provident Financial a pus bazele unor afaceri de succes in tari din Europa Centrala, in Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, precum si in Mexic. Din 1962, compania este cotata la Bursa de Valori din Londra si face parte din topul primelor 250 de companii ale caror actiuni sunt tranzactionate la acesta bursa (indicele bursier FTSE 250).

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: BRASOV  FINANCIAL  CREDITUL  DUCE  PROVIDENT  DOMICILIU 
Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook