Retele sociale: pro sau contra relatiei de cuplu?

0 stele

975 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Retele sociale: pro sau contra relatiei de cuplu?

Fie ca vorbim despre Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Viber si asa mai departe, retelele sociale fac parte din viata noastra, fara doar si poate. Universul online se integreaza tot mai mult in cel social, asa ca nu e de mirare ca multi tineri se afla in cautarea perechii in mediul virtual.

Unul dintre cele mai cunoscute portaluri de dating online, Match.com, a realizat un studiu in America Latina, la care au participat mai mult de 600 de utilizatori ai sai. Unul din rezultatele studiului este ca 48% de persoane cred ca retelele sociale pot sa distruga o relatie de cuplu, dintre care 65% au fost barbati si 35% femei. Acest lucru se datoreaza, dupa parerea lor, faptului ca petrecerea timpului pe telefon starneste gelozii si chiar tradari ale partenerilor.

Valeria Schapira, specialista in relatii de cuplu a site-ului Match.com, este de parere ca retelele sociale ocupa prea mult din timpul tinerilor de zi cu zi. In ceea ce priveste infidelitatea, noile tehnologii o aduc la indemana utilizatorilor prin intermediul aplicatiilor, retelelor sociale sau sistemelor de mesagerie. Pe de alta parte, atunci cand o relatie are o baza puternica, nu poate fi distrusa sau clatinata de niciun mijloc de comunicare online.

Cea mai populara retea in care oamenii isi gasesc jumatatea este Facebook, in proportie de 52%, Tinder, in proportie de 8%, Instagram, 2%, si alte retele, 35%. Studiul a fost efectuat in luna decembrie a anului trecut.

Andreea Catan
Foto: cafebursatil.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PARTENER  Cuplu  FACEBOOK  infidelitate  retele sociale  WhatsApp 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!