Rezultate admitere Universitatea Bucuresti

Rezultate admitere Universitatea Bucuresti 4 14
4 stele

20494 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 20 iul 2011

Rezultate admitere Universitatea Bucuresti

Universitatea Bucuresti a afisat deja primele rezultate la admiterea la facultate.

La administrarea afacerilor cea mai mare medie la buget a fost 9.95, iar la taxa, 9.46. La specializarea administratie publica, cea mai mare medie la buget a fost 9.75, iar la taxa, 9.12. La specializarea marketing, cea mai mare medie la buget a fost 9.81, iar la taxa 9.30.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Administrare si Afaceri.

La matematica la buget, ultima medie de intrare la buget a fost 7.44, in timp ce la taxa a fost  5.07. La informatica s-a intrat cu 6.88, ultima medie la buget, in timp ce la taxa ultima medie a fost 5.33.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Matematica - Informatica.


Rezultatele au fost afisate si la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. La specializarea sociologie, media cea mai mare la buget a fost 10, iar la taxa 9.92. La specializarea resurse umane cea mai mare medie la buget a fost tot 10, iar la taxa 9.45. La specializarea asistenta sociala cea mai mare medie la buget a fost 9.80, iar la taxa 9.52. Nu in ultimul rand, la antropologie s-a intrat la buget cu 9.92, cea mai mare medie si 9.25, cea mai mare la taxa.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala.

Rezultatele sunt disponibile si pentru candidatii Facultatii de Chimie. Cea mai mare medie la specializarea chimie, la buget, a fost 9.87, iar la taxa 9.54. La specializarea chimia mediului cea mai mare medie la buget este 9.59.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Chimie.


La Facultatea de Istorie cea mai mare medie de intrare la buget, specializarea istorie a fost 9.87, iar cea mai mica medie pentru locurile bugetate a fost 8.10. La specializarea Istoria Artei cea mai mare medie este 9.63, in timp ce la taxa este 8.43. La specializarea relatii internationale si studii europene cea mai mare medie la buget a fost 10, iar cea mai mica 9.63. La aceeasi specializare, ultima medie la taxa a fost 8.97.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Istorie.

Rezultatele sunt disponibile si pentru Facultatea de Stiinte Politice. Asadar, la specializarea stiinte politice limba engleza, cea mai mare medie la buget a fost 10, iar la taxa 9.80. La specializarea stiinte politice limba franceza, media la buget cea mai mare a fost 9.99, in timp ce la taxa a fost 9.77. La specializarea stiinte politice in limba romana, media cea mai mare la buget a fost 9.99, iar la taxa 9.68. Nu in ultimul rand, la specializarea studii de securitate, cea mai mare medie la buget a fost 9.98, iar la taxa 9.85.

Facultatea de Filosofie a afisat si ea rezultatele. La specializarea filosofie media cea mai mare la buget a fost 9.97, iar la taxa 9.90. La specializarea studii europene, cea mai mare medie la buget a fost 9.60, iar la taxa 9.69.

 

Vezi AICI ce rezultate s-au obtinut la admitere la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook