RIUF le propune tinerilor sa priveasca mai departe

0 stele

789 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 16 sep 2014

RIUF le propune tinerilor sa priveasca mai departe

 

Incep inscrierile la cel mai mare eveniment educational din Romania

 

Romanian International University Fair revine in toamna in trei orase: Bucuresti (4-5 octombrie), Timisoara (7 octombrie) si Iasi (9 octombrie). Organizat de catre Grupul EDUCATIVA si aflat la cea de-a XV-a editie, RIUF reprezinta cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Est. Anul acesta, targul reuneste atat universitati din tara si din strainatate, cat si scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectiva completa asupra oportunitatilor educationale pe care le pot accesa.

Incepand de pe data de 11 septembrie, tinerii se pot inscrie pentru editia de toamna a RIUF. Evenimentul se va desfasura in trei orase ale tarii, iar la editia din Bucuresti sunt asteptati reprezentantii a peste 50 de universitati din intreaga lume. Mai mult decat atat, RIUF isi propune sa le ofere vizitatorilor oportunitatea de a explora o paleta cat mai larga de oferte din domeniul educational. Astfel, printre expozantii de la aceasta editie se numara, alaturi de universitati, si institutii culturale, scoli de limbi straine sau asociatii studentesti.

Pe parcursul targului, vizitatorii vor putea sa afle informatii cu privire la care sunt programele de licenta sau de masterat pe care le au la dispozitie in domeniile de interes pentru ei, date despre taxele de scolarizare si posibilitatile de finantare, precum si sa discute cu studenti si absolventi romani ai universitatilor internationale. In plus, vizitatorii vor putea participa la workshopuri sustinute de reprezentantii universitatilor.

„Evenimentul si-a propus inca de la inceput sa creeze contextul in care participantii sa priveasca dincolo de cele mai simple raspunsuri. Participarea la targ le ofera oportunitatea de a pune intrebari, de a interactiona direct cu viitori colegi sau profesori de la universitati din tara si din strainatate si de a isi forma o imagine completa despre oferta educationala actuala. Prin spectrul larg de institutii educationale prezente si prin consilierea gratuita oferita, RIUF poate reprezenta pentru un elev sau student punctul in care incepe drumul sau spre mai departe”, ne spune Alexandru Ghita, presedinte al Grupului EDUCATIVA si fondator RIUF.

Inscrierea pentru eveniment se face pe site-ul targului www.riuf.ro si ofera cateva avantaje pentru participanti: in functie de domeniile de interes selectate, cei inscrisi vor putea primi informatii personalizate de la universitati si vor ramane la curent cu toate noutatile despre eveniment si despre studiile in strainatate. Mai mult, inscrierea online permite rezervarea unui loc la sesiunile de workshopuri organizate in cadrul targului.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!