S-a incheiat cea de-a treia editie a evenimentului Leadership Talks

0 stele

2822 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

S-a incheiat cea de-a treia editie a evenimentului Leadership Talks

AIESEC Bucuresti a avut onoarea sa va prezinte intre 1 si 4 noiembrie evenimentul Leadership Talks. Cele trei zile de povesti exceptionale au motivat si incurajat participantii aflati la inceput de drum. Ultima zi a fost una dedicata workshopurilor care au avut ca tema ‘leadership-ul’.

Cea de-a treia editie Leadership Talks, desfasurata la Universitatea Romano-Americana a inceput pe 1 noiembrie cu prezentarea lui Mugurel Margarit despre modul in care fundatiile trateaza responsabilitatea sociala in cadrul fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Ziua a continuat cu povestea despre viata a Andreei Esca care ne-a marturisit din secretele unei persoane de succes care imbina cariera cu familia.

Sandra Pralong a emotionat printr-o poveste incredibila si a insuflat participantilor taria si curajul pe care un lider trebuie sa le aiba pentru a reusi.

Raluca Ioana Van Staden si Jacobus Frederick Van Staden au incantat prin a povesti despre descoperirea senzationala a aparatului care depisteaza cancerul in 6 minute si depsre modul in care ei reusesc sa imbine viata de familie cu cariera de lider a fiecaruia.
Cristian Tudor Popescu ne-a dezvaluit din secretele liderului dupa 1990 si despre ingredientele pe care un jurnalist trebuie sa le adauge carierei sale.

Razvan Crisan a captat atentia printr-o poveste extraordinara cu suisuri si coborasuri, cu provocari si reusite, un drum unic despre succes, experienta, proiecte noi.

A doua zi, Rucsandra Hurezeanu, femeia moderna in societatea de azi a vorbit despre emotia trairii unui vis, Ivatherm si despre modul in care reuseste sa ramana in top.
Accenture, compania americana specializata in servicii de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing a povestit despre valorile unui lider si despre importanta unei munci calitative.

Dragos Bucurenci, infiintatorul Asociatiei MaiMultVerde a povestiti atat despre menirea unui voluntar cat si despre provocarile vietii la care reusita iti este asigurata atat timp cat spui ‚Da, pot’.

 Alexandru Tomescu a deschis ochii publicului despre faptul ca pentru a avea succes in domeniul muzicii clasice trebuie sa fii hotarat, determinat si sa nu renunti usor pentru ca in acest domeniu trebuie sa exersezi tot timpul pentru a fi cel mai bun.

Calin Fusu, un lider al Internetului ne-a demonstrat ca modestia si curajul de a incerca ceva nou sunt principalele atribute pe care un lider trebuie sa si le dezvolte.

Pagini:  1  2

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: LEADERSHIP  Aiesec Bucuresti  AIESEC 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

AIESEC Sibiu la RYLF 2010 AIESEC Sibiu la RYLF 2010