Se cunosc finalistele Turneului de minifotbal!

0 stele

754 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  7 mai 2014

Se cunosc finalistele Turneului de minifotbal!

Dupa doua zile de meciuri intense disputate in cadrul Turneul final de Minifotbal, aflat in plina desfasurare la Brasov,  s-au stabilit echipele ce vor evolua in finalele de maine.

Prima semifinala i-a avut ca protagonisti pe jucatorii de la Universitatea Politehnica Bucuresti si pe cei de la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iasi, ambele echipe puternice, cotate cu sanse egale de calificare. Dupa ce-a condus prima repriza cu 2-0, echipa bucuresteana si-a asigurat detasat locul in finala mare cu un scor de 5-1.


Cea de-a doua mare finalista, Academia de Politie „A.I Cuza” - Bucuresti, a reusit victoria dupa un meci foarte strans cu Universitatea Politehnica Timisoara, scor egal: 1-1, dupa timpul regulamentar, scor final: 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare.

Finalele vor avea loc maine, 7 mai, la baza sportiva Fan Sport, in incinta scolii nr. 2 din Brasov, in deschidere sunt programate momente artistice si reprezentatii de cheerleading, oferite de Majoretele de la Rasnov si Majoretele de la Sacele. Finala mica va fi urmata de un meci demonstrativ de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenti. Dupa finala mare, ce va fi transmisa in direct de Dolce Sport, o echipa a Generatiei de Aur va disputa un meci demonstrativ cu fostele glorii ale Brasovului si cu o echipa ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt asteptati sa intre in teren jucatori de renume ai fotbalului romanesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Galca, Victoras Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alaturi de alte legende ale fotbalului brasovean.

Organizatorii au pregatit premii si pentru spectatori, care au sansa sa castige diverse produse de la sponsori.

Campionatul Universitar de Minifotbal organizat de Student Sport, a inceput in data de 6 martie 2014 si a aliniat la start 23 de universitati din 10 centre universitare. La Turneul final, au participat in total opt echipe studentesti, calificate in urma disputarii meciurilor din cele patru grupe formate - fazele zonale.
 

Pentru descarcarea programului, click Download.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!