Sezonul de toamna la angajari, in plina desfasurare la Targul de Cariere

0 stele

745 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Sezonul de toamna la angajari, in plina desfasurare la Targul de Cariere
  • 20.000 de tineri studenti si absolventi sunt asteptati la editiile de toamna ale Targului de Cariere la Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Iasi si Chisinau
  • Cele peste 150 de companii participante ofera locuri de munca si oportunitati de internship atat pentru cei care vor sa-si schimbe angajatorul, cat si pentru incepatori


Aproximativ 20.000 de tineri din sase orase din Romania, precum si din Chisinau, sunt asteptati la editiile de toamna 2014 ale Targului de Cariere, cea mai mare retea de evenimente de profil din Romania si Republica Moldova. Evenimentele marca Targul de Cariere se desfasoara in perioada 3 octombrie - 12 noiembrie.

„Profilul candidatului la Targul de Cariere il constituie tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau in curs, majoritatea cu experienta de munca. Sunt tineri informati, care stiu ce-si doresc si studiaza inainte companiile participante. in ultimii ani am constatat ca tot mai multi candidati merg tintit: aleg companiile de care sunt interesati si prefera sa discute direct si aplicat cu reprezentantii acestora decat sa-si lase CV-urile la cat mai multe standuri. De altfel, multi dintre ei ajung sa fie angajati sau sa participe la un stagiu de internship, care, la randul sau, poate duce la angajare”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Targului de Cariere. 

Ofertele prezentate la Targul de Cariere acopera domenii precum IT, servicii, retail, inginerie, financiar, industria ospitalitatii si altele, fiind vizati studentii si absolventii de studii superioare. Oportunitatile de cariera includ posturi cu norma intreaga, part-time si pe baza de proiect, stagii de practica si internship platite. Se cauta atat persoane la inceput de cariera, cat si cu experienta in munca.

Inaintea fiecarui eveniment, candidatii pot afla de pe site-ul www.targuldecariere.ro care sunt companiile participante si ce posturi sunt disponibile si isi pot incarca CV-ul pe site, urmand ca la targ sa discute direct cu reprezentantii companiilor care le ofera oportunitatile potrivite.

Pe langa intalnirile directe cu potentialii angajatori, vizitatorii targului beneficiaza de consultanta in realizarea si adaptarea CV-ului, precum si de sfaturi de cariera. Accesul la targ este gratuit, iar organizatorii au pregatit si o tombola pentru vizitatori, impreuna cu partenerul eJobs: cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% intra in tombola pentru un laptop si un smartphone.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Targ de Handmade Fairy Tale Targ de Handmade Fairy Tale