Sfaturi care îți pot schimba total viața când ești în depresie

0 stele

8199 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Sfaturi care îți pot schimba total viața când ești în depresie

Sunt momente în viață când suntem la pământ, când simțim că toate lucrurile din jurul nostru se întâmplă pe dos și nimic nu reușim să facem. Nu dispera și încearcă să-ți găsești echilibrul. Există 12 sfaturi pe care dacă le urmezi îți vei îmbunătăți viața considerabil.

1. Dormi ca și cum nu ar mai fi mâine - Corpul are nevoie de atenția pe care dorești să o primești la nivel psihic. Așa că dacă vrei să fii fericit, dormi mai mult. Dormi cât de mult poți și încearcă să nu lași oboseala să te copleșească.

2. Gândește în timp ce mănânci - meditația este foarte bună. Și, până la urmă, ce înseamnă să meditezi? Înseamnă să gândești. Gândește mult. Gândește când mănânci. Te va ajuta acest lucru și te va relaxa foarte mult.

3. Scapă de cofeină - nu te ajută cu nimic. Cofeina te agită și îți provoacă stări de anxietate dacă ești într-o perioadă sensibilă. Încearcă să elimini toate lucrurile care te pot afecta din punctul ăsta de vedere, în special alimentația care există anumiți hormoni.

4. Fii activ - fă sport, mergi pe jos. Important este să nu stai. Mișcarea este importantă și pentru fizic, și pentru psihic. Oricum, între cele două este o strânsă legătură și contează mult să fii în armonie cu mintea și corpul tău.

5. Stai în liniște - ai nevoie de confort, de liniște, de momente în care să te relaxezi și să te gândești la tot ce însemni tu. Vorba aceea ”să stai tu cu tine” este cât se poate de reală.

6. Ai grijă de pielea ta. De corpul tău - igiena este importantă, iar dacă ai un corp curat, ai un corp sănătos.

7. Hrănește-ți sufletul, înfometează-ți egoul - cedează când este vorba de orgoliu. Nu lăsa ambițiile să te copleșească.

8. Ascultă-ți intuiția - tu știi ce e mai bine pentru tine. Sigur că te mai poți înșela, însă, uneori, dacă intuiția îți spune ceva, atunci acționează!

9. Ieși din rutină - citește, călătorește, fă-ți prieteni noi. Iubește. Fă tot ce-ți place :)

10. Învață lucruri noi - este important ca mereu, dar mereu să faci și să înveți lucruri noi. Acest stil de viață te va ține mereu în priză și mereu vei avea ce să faci și cu cine să discuți despre ce se întâmplă în viața ta.

11. Investește în tot ce e pozitiv - elimină toți prietenii, oamenii care sunt negativi din viața ta și încearcă să te înconjori de persoane noi și pozitive, bune, care transmit ceva frumos.

12. Fă-ți un jurnal - scrie tot ce gândește, ce simți, ce îți dorești. Te va ajuta în viața de zi cu zi. :)

FOTO: PEXELES.COM

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!