Sfaturi despre relatii de la o femeie care a intervievat peste 200 de cupluri fericite!

0 stele

2423 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Sfaturi despre relatii de la o femeie care a intervievat peste 200 de cupluri fericite!

In studentie si dupa, ne petrecem o multime de timp intrebandu-ne cum sa facem sa avem si noi o relatie fericita cum vedem la altii? In timp ce toate site-urile si revistele sunt pline de sfaturi pe aceasta tema, putine dintre ele sunt demne de luat in seama. Iata mai jos ce sfaturi ne da pe aceasta tema Ellen McCarthy, un reporter de la The Washington Post care a scris ani de zile pentru rubricile de nunti si relatii ale prestigioasei publicatii:

 
 

1. Nu cauta pe cineva a carui prezentare sa sune perfect

Traim intr-o societate cu ambitii mari si realizari mari. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam la intrecere pe criterii de performanta cu cel/cea pe care il/o vom iubi. Daca eu am doctorat, vreau sa aiba si el doctorat, daca eu castig atat, nu voi accepta ca el sa castige mai putin de atat. In acest fel ajungem sa cautam „pachete” nu oameni. Asadar, s-ar putea ca fericirea ta sa se afle langa un baiat cu cativa centimetri mai inalt decat tine si atat.
 
 

2. Ignora asteptarile celor din jur

Mama, tata, sora, fratele, bunicii ne vor vedea intotdeauna cat mai sus alaturi de niste categorii foarte precise. Fata mea nu se va marita decat cu un doctor sau cu un director, etc. Dar de ce sa iti ratezi sansa de a fi fericit, ascultand de dorintele altora si nu de propria inima?
 
 

3. Nu te panica

In studentie nimeni nu va pune presiune pe tine sa te marti si sa faci copii, dar dupa aceea, toate rudele, toti prietenii si toate cunostintele se vor interesa din ce in ce mai curioase in legatura cu aceasta problema stringenta: „cand te mariti?”. Daca te vei lasa coplesita de aceasta presiune, ai toate sansele sa te trezesti ca ai ales gresit, doar pentru a inchide gura lumii. Asteapta sa apara persoana potrivita si cei din jurul tau nu au decat sa faca si ei asta alaturi de tine.
 
 

4. Cauta pe cineva sincer interesat, nu un amator de jocuri

Lumea e diversa si destul de ciudata. Asa se face ca multe din intalnirile din ziua de azi seamana si la prima, si la a doua, si la a treia, etc intalnire cu un interviu. Astfel de intalniri nu au cum sa evolueze in relatii fericite. Asadar, cauta-l pe cel care se arata sincer interesat de ceea ce ai de spus, impreuna cu care timpul trece placut, nu stresant (nestiind daca ai spus ceva gresit sau ceva ce nu trebuia), cauta pe cineva alaturi de care 5 ore sa para ca au trecut intr-un minut si cu care sa para ca nu se mai termina niciodata subiectele de conversatie.
 
 

5. Cauta pe cineva alaturi de care sa te simti confortabil

Relatiile in care fiecare noua intalnire sau revedere reprezinta o noua provocare, iti dai toata silinta, te stresezi, te pregatesti ore intregi si in cele din urma constati ca eforturile nu au meritat, nu au sanse sa mearga prea departe. Relatiile care merg sunt alaturi de persoane in preajma carora te simti confortabil, tu insati si naturala. Iar confortul alaturi de persoana potrivita pentru tine il vei simti inca din primele clipe petrecute impreuna.
 
 
 
 
Foto: imgkid.com
 
 
 
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!