Sfaturi utile pentru functionarea optima a telefonului oferite de expertii glassgsm.ro

Sfaturi utile pentru functionarea optima a telefonului oferite de expertii glassgsm.ro 5 1
5 stele

478 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Sfaturi utile pentru functionarea optima a telefonului oferite de expertii glassgsm.ro

S-a defectat microfonul telefonului, nu mai funcţionează butoanele de volum, nici cel On/Off, s-a zgâriat sticla, s-a spart display-ul, difuzorul nu mai redă corect sunetele şi lista problemelor ce pot apărea la nivelul smartphone-ului poate continua la nesfârşit.  Dar asta nu este singura problemă! Problemele legate de funcţionare, ce ţin de partea de software şi hardware sunt la fel de frecvente. Unde pot fi remediate corespunzător acestea? Există un service care să deţină piese de calitate pentru a înlocui componentele defecte?

Cei care au beneficiat de serviciile Glassgsm Suceava ştiu că pentru orice defecţiune întâlnită la nivelul dispozitivului mobil există o soluţie eficientă şi convenabilă.  În cadrul paginii glassgsm.ro sunt menţionate toate tipurile de reparaţii pe care aceşti experţi le efectuează cu maximum de eficientă pentru cei interesaţi.

De ce telefonul nu mai oferă randamentul de altădată?

Până a ajunge să fie necesare serviciile unui service, fiecare trebuie să facă ceea ce este necesar pentru a păstra mobilul într-o stare cât mai bună pentru un timp cât mai îndelungat. Şi care sunt cele mai importante lucruri ce trebuie avute în vedere pentru a ajuta la rularea optimă a aplicaţiilor şi utilizarea telefonului fără a îngreuna procesele acestuia?

În continuare, specialiştii în reparaţii telefoane Glassgsm menţionează câteva dintre greşelile cele mai frecvente care reprezintă cauza funcţionării îngreunate a telefoanelor mobile.

Închiderea telefonului numai atunci când acesta rămâne fără baterie! Conform părerii acestor experţi, este necesară închiderea periodică a telefonului pentru că altfel bateria acestuia se consumă mult mai repede. Dacă bateria este solicitată în permanenţă, atunci aceasta îşi pierde din proprietăţi. În astfel de situaţii, numărul celor care au nevoie de înlocuirea bateriei este din ce în ce mai mare.

WiFi-ul ŞI Bluetooth-ul sunt pornite mereu! Atunci când aceste funcţii sunt pornite în permanenţă consumă din energia care se stochează în baterie, lucru deloc în interesul celor ce deţin un smartphone. Recomandarea specialiştilor este de a se opri funcţiile acestea, mai ales atunci când sunt complet inutile, spre exemplu pe stradă.

Utilizarea telefonului atunci cânt temperaturile sunt extreme! Aceasta este o altă greşeală pe care cei ce deţin un smartphone o fac deseori. Nu este deci indicată folosirea smartphone-ului atunci când aerul are temperaturi mai mici de 0 grade Celsius sau peste 35 grade. De ce? În condiţiile acestea, telefonul se suprasolicită, iar bateria se consumă imediat.

Încărcarea telefonului pentru perioade depăşite de timp! Ce înseamnă acest lucru? Foarte mulţi obişnuiesc să pună telefonul la încărcat seara, înainte de culcare. Deşi pare cea mai convenabilă soluţie, nu este deloc aşa. Poate pe termen scurt daunele sunt minine, însă atunci când devine un obicei bateria este afectată şi se consumă mult mai repede. Cel mai indicat este ca acesta să fie încărcat numai atât cât se cere, adică până ajunge la 100%. Apoi, este necesară oprirea alimentării cu curent.

Folosirea încărcătoarelor altor telefoane! Conform specialiştilor care administrează site-ul www.glassgsm.ro, pe care sunt promovate serviciile celui mai performant service din Suceava, un alt aspect care afectează buna funcţionare a telefonului îl reprezintă utilizarea încărcătoarelor care nu sunt originale. Într-adevăr, un încărcător original poate costa mai mult, însă cu siguranţă că merită investiţia. Poate părea exagerat, însă folosirea unor încărcătoare nepotrivite poate provoca chiar şi explozii.

Nu se igienizează periodic ecranul smartphone-ului! De ce este aceasta o greşeală? În timp, orice display acumulează bacterii şi microbi. Dacă nu îl cureţi corespunzător, nu doar că acestea vor deranja pentru că nu vor mai oferi vizibilitate maximă, dar vor afecta şi sănătatea proprietarului.

Lipseşte husa de protecţie! Este necesară utilizarea unei huse de protecţie pentru că numai astfel se poate proteja dispozitivul contra zgârieturilor, a prafului, a şocurilor etc. Nici eficiența foliei de protecţie nu trebuie subestimată. Cei care au fost puşi în situaţia de a înlocui display-ul din cauza unei lovituri neaşteptate ştiu mai bine ce înseamnă asta.

Neadăpostirea corespunzătoare a telefonului în zonele cu umiditate crescută! Nu este un lucru neobişnuit că cei mai mulţi iau telefonul cu ei chiar şi la duş. Cu toate acestea, recomandat ar fi ca acesta să fie lăsat într-o altă cameră pentru că există riscul ca aburii şi umiditatea ce se formează în baie să defecteze telefonul. Acelaşi lucru este valabil şi în situaţiile în care cineva găteşte cu fereastra închisă.

 

Acestea sunt câteva dintre aspectele ce trebuie avute în vedere de cei care doresc să contribuie la prelungirea duratei de viaţă a telefonului. Desigur, uneori nu pot fi evitate diversele greseli, de aceea fiecare trebuie să fie pregătit să apeleze la un service de reparaţii. Cei interesaţi de servicii de calitate pot accesa pagina glassgsm.ro pentru a beneficia de cele mai avantajoase preţuri.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook