Si-a lipit un pliculet de ceai pe buze. Suna ciudat, dar rezultatul...

0 stele

954 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Si-a lipit un pliculet de ceai pe buze. Suna ciudat, dar rezultatul...

Exista o multime de trucuri de infrumusetare si, cu siguranta, despre multe dintre ele nu ai auzit niciodata. Unele sunt banale si la indemana incat te vei mira ca nu le-ai pus in practica pana acum.

Cateva astfel de trucuri sunt exemplificate de Rachel Levin, o tanara care are un canal de YouTube prin intermediul caruia isi invata fanii ce trebuie sa faca pentru a arata mai bine zi de zi.

Spre exemplu, unul dintre trucurile folosite este cel cu plicul de ceai? Nu stii despre ce este vorba? Ei bine, Rachel spune ca, atunci cand ai buzele uscate si crapate, asa cum se intampla de obicei in sezonul rece, este suficient sa iei un plic de ceai si sa il umezesti, apoi sa il aplici timp de cateva minute pe buze. Buzele vor fi hidratate si, ca prin minune, isi vor reveni la forma lor si vor arata perfect.

In videoclipul de mai jos vei putea urmari mai multe astfel de sfaturi. Spre exemplu, Rachel arata cum iti poti masca usor cearcanele. Aplica putin ruj rosu pe zona mai inchisa la culoare de sub ochi si abia dupa aplica anticearcanul. Fata ta ve deveni brusc mult mai luminoasa si mai frumoasa.

Urmareste si celelalte sfaturi pe care le da Rachel si cu siguranta le vei aplica de acum inainte:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/m7O_VZFulAs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!