Socant: Ce se intampla in corpul unei femei daca nu face sex!

0 stele

2006 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Socant: Ce se intampla in corpul unei femei daca nu face sex!

Sexul este o necesitate pentru corpul uman, de aceea lipsa acestuia poate duce atat la boli grave, cat si la derivari ale comportamentului.

Cercetarile au aratat ca femeile care nu fac sex pot acea dificultati de concentrare, au o stima de sine scazut, un nivel de stres mult mai mare si se pot confrunta des cu atacuri de panica.

Dupa cum subliniaza specialistii, aceste schimbari comportamentale afecteaza psihicul uman, si nu numai: „Persoanele care nu au raporturi sexuale regulat pot suferi dezechilibre in plan hormonal si metabolic. O pauza mai mare desase luni-un an nu este indicata”.

Lipsa sexului predispune si la afectiuni cardiace ori ale oaselor (osteoporoza), dar cel mai mult oamenii sunt afectati în plan psiho-emotional.

Conform altor studii, persoanele care nu au o viata sexuala activa au un risc mai mare de a dezvolta cancer. In cazul femeilor, sunt mai frecvente afectiunile ovarului şi ale colului uterin, instalarea menopauzei timpurii.Abstinenta este asociata uneori cu lipsa de afectiune, fapt care favorizeaza aparitia starilor depresive, de anxietate, de tristete si de nervozitate.
 

Specialistii precizeaza ca sexul este si un bun „medicament", datorita hormonilor care se elibereaza in organism, „iar cei care fac sex regulat sunt mai sanatosi decat abstinentii”.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!