Spherik Accelerator prelungeste perioada inscrierilor in programul de accelerare pentru startup-uri

0 stele

579 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Spherik Accelerator prelungeste perioada inscrierilor in programul de accelerare pentru startup-uri

Spherik Accelerator prelungeste perioada inscrierilor in programul de accelerare a startup-urilor dedicat echipelor de tineri antreprenori pana in data de 26 octombrie 2014.

“Din 1 octombrie, de cand am lansat inscrierile, am primit aplicatii mai ales din zona Clujului, dar, cum Spherik Accelerator se adreseaza tinerilor antreprenori din intreaga tara, am decis sa prelungim perioada de inscriere pentru a le da timp de decizie si celor din alte parti ale Romaniei. Daca vor fi selecati, vom gasi resurse sa ii sustinem pe durata celor patru luni petrecute la Cluj”, a declarat Jennfier K. Austin, Managing Director Spherik Accelerator.

Lansarea programul Spherik Accelerator a atras atentia comunitatii de business romanesti si internationale, proiectul obtinand din prima saptamana de la debut sustinerea unor jucatori importanti din industria IT si nu numai.

Astfel, startup-urile selectate in program vor beneficia de servicii in cloud de la Amazon WebServices, software antreprenorial dedicat de la LaunchPad Central, iar ZeList Monitor si-a oferit gratuit serviciile de monitorizare. In acelasi timp, programul a beneficiat de promovare din partea comunitatii locale - RomanianStartups.ro, SimplonRo, StartupWeekend Cluj, Techsylvania si Transylvania College.

“Romania pregateste profesionisti exceptionali in domeniul tech. Cu toate acestea, cei care vor sa devina antreprenori intampina doua dificultati: crearea unor businessuri scalabile si stabilirea de conexiuni. Prin implicarea unor mentori de diferite nationalitati, din locuri diferite si cu experiente variate, Spherik ii ajuta pe antreprenorii romani sa depaseasca aceste dificultati”, a spus Daniel Tet, Managing Consultat la Edge Business Advisory, in SilliconValley, si mentor al programului. 

Spherik Accelerator este un program de 4 luni, cu o metodologie proprie, in care profesionisti reputati vor ajuta echipele sa-si dezvolte propriile startup-uri. Echipele de tineri antreprenori aflate in etapa de concepere a unei idei de business se pot inscrie in program pana pe 15 octombrie 2014.

Printre profesionistii romani care vor mentora echipele se numara Radu Georgescu (Founding Partner GECAD Group), Bogdan Iordache (Co-founder How to Web), Ana-Maria Andronic (Partner BirisGoran, Founder Venture Connect), Carmen Punga (Industry Manager Google Romania), Mircea Patachi (Head of Development Evozon Systems).

Inscrierile in Spherik Accelerator se fac pana la 26 Octombrie, accesand linkul: http://spherikaccelerator.com/spherik-programs/
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!