SPUNE DIN PRIVIRI

0 stele

1885 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

SPUNE DIN PRIVIRI
In adolescenta, pentru tineri conteaza foarte mult imaginea de sine, acceptarea sociala, libertatea si confortul cand desfasoara activitati sportive, cand ies cu prietenii sau in vacante,  iar lentilele de contact sunt alternativa sigura, cea mai flexibila si .. discreta de corectie a vederii. 
“Imi plac lentilele de contact. M-au facut sa ma simt mai bine cu mine, sunt ideale cand fac sport si la scoala. Nu mai trebuie sa-mi fac griji tot timpul ca-mi pot cadea ochelarii de la ochi. Cu lentile de contact, pot purta ochelari de soare la moda si vad sa ma machiez. Sunt usor de aplicat si confortabile. Mi-au schimbat viata." (I.U, 13 ani)
CIBA Vision a receptionat mesajele tinerilor purtatori de ochelari:
vreau sa arat mai bine,
ma enerveaza cand mi se aburesc ochelarii,
vreau vedere periferica nelimitata,
ochelarii ma incomodeaza cand fac sport sau cand dansez,
vreau sa port ochelari de soare la moda oricand am chef,
nu vreau ca altii sa stie ca am nevoie de corectia vederii,
urasc sa-mi curat ochelarii,
imi doresc libertatea pe care o confera lentilele de contact
si propune - prin jocuri, concursuri :-) solutii pe .. www.spunedinpriviri.ro
Portul lentilelor de contact ii face pe copii sa se simta mai bine in privinta propriei imagini, a abilitatilor sportive si a acceptarii sociale comparativ cu alti copii de varsta lor purtatori de ochelari. Sunt concluziile unui studiu realizat de dr. Jeffrey Walline si echipa sa de la Ohio State University.
Corectia vederii se poate face fie cu ajutorul ochelarilor, fie prin intermediul lentilelor de contact.  In cazul copiilor, perceptia generala este ca solutia exclusiva sunt ochelarii.  Intre 2007-2008 compania CIBA Vision – divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a alocat resurse importante unor studii si cercetari. Rezultatele atesta ca din punct de vedere medical nu exista niciun fel de contraindicatii pentru corectia cu lentile de contact la copii si, in plus, in cazul deficientelor mari de vedere (diferenta mare de dioptrii intre cei doi ochi), aceasta este alternativa cea mai adecvata. 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: LENTILE  lentile de contact 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!