Stafeta pentru studenti, in premiera in Romania

0 stele

385 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  8 oct 2012

Stafeta pentru studenti, in premiera in Romania

In aceasta luna va avea loc evenimentul sportiv "Fuga la stafeta!", competitie organizata de Asociatia Student Sport, in colaborare cu Federatia Sportului Scolar si Universitar si Federatia Romana de Atletism.

 

Competitia se va desfasura in 6 regiuni istorice ale Romaniei, iar fiecare regiune va preda stafeta celeilalte. Startul competitiei se va da la Galati pe (22 octombrie) si va continua la Constanta (24 octombrie), Targu Jiu (26 octombrie), Timisoara (29 octombrie), Cluj Napoca (31 octombrie) si apoi la Bucuresti (2 noiembrie).

 

Evenimentul este dedicat studentilor, insa parintii acestora, prietenii si oricine altcineva va putea veni la start, acolo unde vor fi amenajate standuri de expozitie sau de recreatie pentru acestia. Competitia va fi presarata cu evenimente muzicale, si momente artistice, asa ca toata lumea este asteptata pentru a se bucura de un eveniment unic. Studentii care vor sa participe la competitie, trebuie sa se inscrie pe site-ul oficial al evenimentului: www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/

 

Autor: Corina Petrea

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!