Statistici socante despre intalnirile online!

0 stele

573 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Statistici socante despre intalnirile online!

Modalitatea de a-ti intalni jumatatea prin intermediul unui site de intalniri online a deveit o realitate a lumii de azi odata cu amploarea pe care a luat-o comunicarea online datorita internetului. Inainte de aparitia site-urilor, existau casete video cu prezentari ale persoanelor aflate in cautarea jumatatii, de unde alti singurei isi puteau alege un posibil partener si companii care nu se ocupau cu numic altceva decat cu facilitarea intalnirilor intre eventuali viitori iubiti.


Insa odata cu aparitia site-urilor de intalniri online, mult mai comode, cererea pentru acestea a devenit pur si simplu incredibila. Iata mai jos niste statistici relevante in acest sens, in ceea ce priveste consumul americanilor de astfel de servicii:1.    Exista 54 de milioane de oameni singuri in America. Fiecare dintre acesti 54 de milioane de oameni singuri din America reprezinta un posibil „client” pentru serviciile furnizate de acest gen de site-uri. Dar cati dintre ei sunt de fapt „clientii” site-urilor de intalniri online?


2.    41 de milioane de americani au experimentat intalnirile online. Majoritatea oamenilor singuri din America si-au facut un profil pe unul sau mai multe site-uri de intalniri online, fie in speranta de a-si gasi un partener stabil, fie doar din dorinta de a-si gasi un partener de sex.


3.    15 milioane de oameni au profil pe cel mai popular site de dating din America. eHarmony este unul dintre cele mai populare site-uri de dating din America care percepe o taxa de 10,95 dolari pentru un abonament de 24 de luni. Administratorii site-ului sustin ca folosesc algoritmi stiintifici pentru a le gasi oamenilor cel mai potrivit partener.


4.    21 de milioane de americani au cont pe Match.com. Match.com este cel mai vechi (exista de 17 ani) si cel mai popular site american de intalniri online. Membrii acestui site platesc 21 de dolari pentru 12 luni. La inscriere, utilizatorii isi completeaza cateva date personale si raspund unui chestionar, aceste date fiind ulterior ultilizate de ste pentru a gasi parteneri potriviti pentru fiecare utilizator.


5.    Un american care foloseste site-urile de intalniri online cheltuieste anual 238 de dolari.


6.    52% dintre utilizatorii acestor site-uri sunt barbati. Chiar daca multi dintre acestia sunt barbati aflati in cautarea unei aventuri, sau baieti imaturi care pierd vremea pe-acolo, femeile singure aflate in cautarea unei relatii serioase chiar au sanse de a gasi un partener pe termen lung.


7.    71% dintre utilizatori cred in dragostea la prima vedere. Asadar, oamenii care se logheaza pe acest gen de site-uri nu sunt doar indivizi aflati in cautarea unei relatii fara obigatii, ci si romantici incurabili care chiar cred ca dragostea adevarata exista, chiar si pe astfel de site-uri.


8.    20% dintre relatiile serioase incep online. Chiar daca multa lume este de parere ca a gasi partenerul potrivit pe astfel de site-uri este ceva cu adevarat rarisim, statisticile americane arata ca 20% dintre relatiile care ajung pana in faza unui angajament, incep online.


9.    17% dintre casatorii se datoreaza mediului online. Desi numarul mare de casatorii survenit in urma intalnirilor online pare incurajator, dat fiind numarul tot mai mare de divorturi din America, este greu de spus daca aceste casatorii si dureaza.


10.    38% dintre femei prefera „baietii draguti” in defavoarea „baietilor rai”.


11.    42% dintre barbati prefera femeile moderne cu cariera.


12.    Cele mai dorite femei sunt cele care au 21 de ani. Este o conceptie binecunoscuta ca barbatii isi doresc fete mai tinere si mai fertile decat ei. Potrivit statisticilor, femeie de 21 de ani de pe aceste site-uri au cei mai multi „pretendenti”.


13.    Barbatii, cu cat sunt mai in varsta, au mai multe pretendente. In timp ce barbatii cauta femei mai tinere, femeile cauta barbati mai in varsta pentru ca se presupune ca acestia sunt mai stabili emotional si financiar.


14.    Barbatii mint in legatura cu venitul lor, varsta lor si inaltimea lor, pentru a parea mai atractivi.


15.    Femeile mint in legatura cu greutatea, conditia fizica si varsta pentru a parea mai atragatoare.


16.    10% dintre utilizatorii online sunt delincventi sexuali.


17.    Afacerile din intalniri online inregistreaza anual venituri de un miliard de dolari, iar tendinta este in crestere.Foto: huffingtonpost.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!