Strict Masculin: Semne evidente ca te place!

0 stele

1623 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Strict Masculin: Semne evidente ca te place!

Daca esti baiat si te simti atras de o fata, dar nu esti sigur ca si ea te place, te simti cam incurcat, nu-i asa? Stai linistit, lucrurile nu sunt atat de complicate! Daca ai cunostintele necesare de descifrare a comportamentului feminin, iti vei da seama in cinci minute daca situatia este in favoarea ta sau nu. Citeste randurile de mai jos ca sa te dumiresti:


1. Isi atinge parul sau se joaca cu o suvita

Aici trebuie sa fii atent pentru ca linia dintre e nervoasa si plictisita si e incantata de prezenta ta e foarte fina. Asadar, daca jongleaza cu o suvita cu miscari lente si degajate, ca o pisica prea lenesa ca sa se joace, atunci inseamna ca te place. Daca, in schimb, tot trage de suvite si le tot invarte, si le tot rasuceste si tot asa, inseamna ca e nervoasa si nesigura in legatura cu tine.


2. Isi umezeste buzele

Aceasta miscare a fost dezvoltata special de femei pentru a le arata barbatilor de care sunt interesate ca un posibil sarut s-ar putea intampla. Ai grija si in legatura cu acest gest. Daca isi umezeste buzele continuu, s-ar putea sa fie doar un prost obicei care, odata ce ai inceput o relatie cu ea, iti va displacea profund.


3. Te tachineaza

Acesta este un semn bun in general si nu trebuie sa te temi daca fata te ia putin peste picior, s-ar putea doar sa incerce sa vada care este nivelul tau de interes. De cele mai multe ori, atat barbatii cat si femeile se tachineaza ca semn al existentei unei apropieri intre ei.


4. Se apropie de tine

De cele mai multe ori facem acest lucru instinctiv. Daca ne place persoana, ne apropiem mai mult, daca ne displace, ne distantam. Cheia pentru tine ca baiat este sa o lasi pe ea sa se apropie prima, dupa care poti sa faci si tu acelasi pas. Daca te apropii tu primul, s-ar putea sa o sperii pentru ca ii incalci spatiul intim.


5. Iti impartaseste chestiuni personale

Daca ati ajuns deja la nivelul conversatiei, trebuie sa te misti foarte atent ca sa nu o sperii. Acum se pune intrebarea: ce spui?, cat spui?. Asadar, cu cat o cunosti mai putin cu atat lucrurile pe care trebuie sa le spui despre propria ta persoana trebuie sa fie mai pozitive si mai putine. Daca vezi ca incepe sa spuna si ea lucruri personale, poti accelera putin ritmul.


6. Raspuns prietenos la salut

Chiar daca in general fetele se hotarasc foarte greu, in materie de barbati se pare ca sunt mai rapide. Asa ca, daca ai pus ochii pe o fata, salut-o scurt. Daca zambeste si se arata foarte prietenoasa dupa salut, inseamna ca poti merge mai departe. Daca iti da un raspuns scurt, pe un ton jos, imperceptibil, atunci las-o balta. E clar ca nu e atrasa de tine.


7. Gesturi in oglinda

Daca vei incerca sa ii imiti subtil gesturile, fara a repeta deranjant orice miscare pe care o face ea, fata din fata ta va avea impresia ca voi doi sunteti foarte asemanatori chiar si in gesturi, si va fi foarte incantata de constatare. Daca ea isi atinge usor obrazul, o poti face si tu subtil, daca ea duce mana spre obraz o poti face si tu etc.

Foto: ungrandmoment.be
 

Otilia Caraza

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!