Student la Universitatea Ovidius din Constanta? Afla unde te cazezi!

0 stele

7550 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Student la Universitatea Ovidius din Constanta? Afla unde te cazezi!

Daca ai fost admis la Universitatea Ovidius sau te intorci la facultate dupa o vacanta petrecuta departe de Constanta, atunci a venit timpul sa iti gasesti un loc de cazare - in camin sau in chirie.

Cazare in camin
Indiferent daca ocupi un loc la buget sau unul la taxa, ai optiunea de a sta in camin. Universitatea Ovidius din Constanta iti pune la dispozitie 6 camine, cu mai bine de 1000 de locuri de cazare. Acestea sunt: C1, C2, Faleza Nord 1, Faleza Nord 2, caminul liceului Energetic si caminul liceului Vasile Parvan. Acestea sunt mobilate modern, dispun de oficii pentru pregatirea hranei, au acces la internet si televiziune prin cablu.

Cererile pentru anul universitar 2010/2011 pot fi depuse in perioada 13 - 23 septembrie, intre orele 11:00 - 13:00, la sediul Ligii Studentilor situat pe bulevardul Mamaia, nr 124, Camin 2, mansarda, camera 5.

Cazare la hotel

Oricat de ciudat ar parea, studentii constanteni au optiunea de a se caza intr-un hotel din statiunea Mamaia sau la un hostel din Constanta. Costurile sunt similare celor practicate pentru cazare in chirie. Hotelul din statiunea Mamaia dispune de spalatorie si acces la Internet wireless.

Cazare in chirie
Nu in ultimul rand, cazarea in chirie ar putea fi o optiune demna de luat in seama daca tinem cont de faptul ca, in marile centre universitare, chiriile au mai scazut. Astfel, te poti caza, de pilda, in Mamaia, intr-o camera dintr-o vila de trei stele cu 60 de euro pe luna. Pentru 100 de euro, te poti caza intr-o vila din Constanta, zona Delfinariu, in apropierea facultatilor Universitatii Ovidius. Tot intr-o vila constanteanta vei gasi cazare si cu 80 de euro pe luna, de asemenea in zona Delfinariu.
 

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!