Student sau absolvent cu profil tehnic? Vino la JobShop

0 stele

662 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Student sau absolvent cu profil tehnic? Vino la JobShop

JobShop® este un eveniment care se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor cu profil tehnic, oferindu-le oportunitatea de a fi la curent cu piata locurilor de munca din domeniu si de a comunica in mod direct cu reprezentantii companiilor participante.

Evenimentul incepe pe data de 25 martie, la ora 12.30, in incinta Facultatii de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului, sala CHIV, reprezentanti din partea Centrului de Informare Profesionala, Orientare in Cariera ┼či Plasament vor sustine un training de CV. Dupa aceasta activitate, la ora 17.00, in incinta Facultatii de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, in sala „Dragomir Hurmuzescu” se va desfasura activitatea „Cariere de Succes”. In cadrul acestei activitati, oameni de succes din Iasi povestesc despre reusita lor profesionala si despre provocarile pe care le-au infruntat in drumul catre succes.

In cea de a doua si a treia zi a evenimentului, pe 26 si 27 martie, au loc zilele de standuri, in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului, unde reprezentantii companiilor pot fi abordati in privinta locurilor de munca, a internshipurilor sau a locurilor de practica. In paralel cu zilele de standuri se desfasoara JobShop® Cafe, o activitate recreativa ce are ca scop interactiunea directa intre studenti si reprezentantii companiilor, intr-un mediu nonformal.


Ultima zi a evenimentului este dedicata activitatilor sustinute de catre companii. Studentii pot participa la urmatoarele prezentari de companii: Corporate presentation (sustinut de Alcatel Lucent), Long Term Evolution 4G - mobile ultra broadband  technology (sustinut de Alcatel Lucent), Simulation of a new State of the Art production line (sustin de Tenaris), Furnizarea de servicii si infrastructura IT (sustinut de SCC).

Mai multe detalii, precum si programul complet al activitatilor din timpul evenimentului se gasesc la adresa: http://Iasi.JobShop.ro.

Grupul Local BEST Iasi este o organizatie nonguvernamentala si nonprofit, formata din voluntari din cadrul Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi. La nivel international, BEST (Board of European Students of Technology) este prezentin 33 de tari si 96 universitati, avand peste 3300 de membri activi in toata Europa si 1.300.000 de studenti atinsi prin actiunile sale.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Targ de Handmade Fairy Tale Targ de Handmade Fairy Tale